“Μητσοτάκη μ@μι@σ@ι. Έλα στο σύνταγμα…” ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ !!! (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ;; Μητσοτάκης γιά μετανάστες: “Θα απολαύσουν ως συμπολίτες μας, μόνιμη διαμονή στην Ευρώπη” !! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ” ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ !!! ΤΟΝ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!!

ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ … ΚΑΜΠΑΝΙΑ-“ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ !!! ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ν.4555/2018 ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ !!!

ΟΠΟΤΕ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ” !!!

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ… ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ !!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΡΕΝΕΣ (ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΙΑ) ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (βίντεο)

ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ “ΑΠΑΙΤΟΥΝ” “Θα θέλαμε ο Υπουργός Προ.Πο. να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα… για την ακύρωσή τους” !!!

ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΑΜΑΣΗΤΟ !!!

https://www.facebook.com/100001275843443/videos/925638035011441

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΝΝΑ ΜΕΛΚΟΝΙΑΝ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ. (βίντεο)

ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΕ Μ.Κ.Ο. Ο Κ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ, Ο Α. ΑΛΑΒΑΝΟΣ, Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΑΘΡΟΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ 99 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. (ΒΙΝΤΕΟ “ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ” 20/10/2903)

Οι Πακιστανοί έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας & οι Έλληνες ”μέσα” σπίτι!

…………………………………………………………..

……………………………………………………………………