ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ANTIFA ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3-1-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ANTIFA ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 02-01-2022 ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΩΡΑ 10:00 π.μ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ, ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΥΠΕΣΤΗ ΦΘΟΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ – ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ANTIFA.
ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΠΛΕΟΝ, ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ANTIFA, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ 2016.
ΕΠΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΙ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΘΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΙ (6) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΡΑΣΤΗ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ», ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ANTIFA. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.
ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ, ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 04-09-2015 ΚΑΙ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ. https://esyagrinioy.blogspot.com/2022/01/deltio-typou-antifa.html

………………………………………………………………………..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

……………………………………………………………………..

“ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019”. ΤΑ 600.000.000.000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΤΕ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ:
– ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;
.
.
.
.

…………………………

Αλφειός: ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΑΙΩΝΩΝ…

… ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!

… ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;; ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

………………………………………….

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

…………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!