Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ BIS (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΩΣ Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ», ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1930 ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ Η ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ A’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΜΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΜΕΣΟΛΑΒΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΟΥΣΕ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΄Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ , ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΔΕ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ‘’ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ’’!!!

ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ BIS ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ., ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

…………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ :

ΧΙΤΛΕΡ, ΕΥΓΟΝΙΚΗ Β’ΠΠ, ΕΑΜ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…

Adolf Hitler Was a Rothschild! Proof!

Adolf Rothschild Hitler.Ο Χίτλερ ήταν ένας εβραίος Ρόθτσιλντ.

Η οικογένεια Μπους,συνεργάτες με τον Χίτλερ και τους Σοβιετικούς!!!!

…………………………………………………………………………

……………………………………………………………………