ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ… ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ…

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

( συμμετοχή του ΕΔ στο μετοχικό κεφάλαιο Διεθνών Οργανισμών)
………………………
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΕΔ = Ελληνικό Δημόσιο = ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ… ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ” !! ….
… ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ” !!
… ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ… ΕΝΟΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ !!! ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ” !!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ… ΟΠΟΥ ΑΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ… ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ … ( βλέπε… “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ”. “Global Combact for Migration” https://alfeiospotamos.gr/…/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba…/ ) … ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ “ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙ-ΟΥΣΙΑ” ΤΟΥ … “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ” !!!!!!!!!
 
ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ… ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ…

……………

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ/2016 (17/10/2903 ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ)
https://alfeiospotamos.gr/?p=43238
………………………………..
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

…………………………………………………………………

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ 27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ BRETTON WOODS. Η ΕΛΛΑΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ WORLD BANK

WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

………………………………………………………………..

……………………………………………………………………