ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΜΕΓΑ – ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΜΕΓΑ-ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
.
Ο ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ
.
1) Ο (Ω)ΜΕΓΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ
Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΟΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗ ΟΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.
.
ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ.
.
ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ 5.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ, ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ 5.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ.
.
2)ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΑΝΤΟΥ. 72 ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ, ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΒΑΡΥΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ, ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΟΡΝΕΟ ΠΕΤΡΑ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΜΕ ΧΡΥΣΟ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΗ.
.
3) Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,
.
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ Ή ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.
.
ΤΟ ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 9/10 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1/10 ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ.
.
4)ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ. ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ : https://www.aitherikigrafi.gr
ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com

…………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………