600ΔΙΣ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2022. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΗΛΙΓΓΙΩΔΗ ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ “ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ” ; (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ !!! ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !!! ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! ( ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2022 ) !!!

ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΧΟΥΛΑΧΟΥΠ, ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΧΙΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ !!!

>>Μανούσος Ντουκάκης (Πρόεδρος ΠΕΦΕ) : ΚΙ ΟΜΩΣ κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.!!! ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ.!!! ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.!!! …

>>ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ : ΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!!  🙄  😯

>>Μανούσος Ντουκάκης (Προεδρος ΠΕΦΕ) : ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ  ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;;; …. ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.!!!! ΦΟΒΟΝΤΑΙ.!!!

>>ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ : …ΑΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ FBI ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΙΑΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.!!!!!  😆  🙄

.–> “ΝΟΜΙΚΑ” ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,,

…………………

VAROUFAKIS AVOIDS ANSWERING AN IMPORTANT FINANCIAL QUESTION: “532 billion, can you explain this amount?” … GIANIS: “GIVE MY REGARDS TO SORRAS” !!! (video)

“ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ;;” !!! ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ 620ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ… “ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟΣ” !!!

ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: “…δεν πρέπει να δημιουργηθούν νέοι Σώρρες…”! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “…ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ…”

“ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ” ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΑΡΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ , ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΠΟΣΟ , ( 850ΔΙΣ ΤΟ 2019 ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ “ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ” !!

ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΜΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΚΟ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ;;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΜΑ ;;;

………………………………………………………………………….

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ-(repos) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-(Ε.Γ.Ε.Δ.) ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ !!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΒΑΤΡΑΧΟΚΟΑΞ “ELLINIKA HOAXES” ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ REPOS ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ !!!
ΔΙΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ 360 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ-ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ REPOS ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ-ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΥΝ 600ΔΙΣ !!! ΜΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ !!!
ΚΥΡΙΟΙ…ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΚΟΑΞ ΚΑΙ
……………………………………………………………..
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ… Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2019 ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΟΚΟΑΞ “ELLINIKA HOAXES” ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΑ ΕΧΡΙΣΕ ΩΣ “ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΨΕΥΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ !!! … ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ 600ΔΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ: “…ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…ΓΙΑ ΤΑ 600 ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ‘Η ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ…” !!! ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΜΠΟΥΖΙ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2022 …

ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ; 770ΔΙΣ… 850ΔΙΣ… ΤΡΕΛΑ ΔΙΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΧΟΥΛΑΧΟΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ !!

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΑ 563.055.375.000€ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΝΩ “ΧΡΩΣΤΑΜΕ” ??? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ… ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΚΑΙ 600.000.000.000$ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;;;

1,150 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2015, ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ CAPITAL CONTROL. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΡΙΑ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΕΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 174,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2017 ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ – ΕΞΟΔΑ 620.818.375.000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ “ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ” ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ … “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”

“ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019”. ΤΑ 600.000.000.000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΤΕ !!!

ΕΛΛΑΣ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2019 ΕΣΟΔΑ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ 160 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020: ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 362ΔΙΣ, ΕΛΛΑΣ: 679ΔΙΣ!!! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!

701 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2021. ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΠΛΟΥΤΟΣ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ. ΧΑΘΗΚΑΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

ΒΟΜΒΑ !!! Η ΕΛΛΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. !!! ΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ !!!

600ΔΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ !! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΝΩΣΤΟΣ !! ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ !!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………