ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ… (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
.
Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ . ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΝΕΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟ 2015.
.
ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΜΕ ΤΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΜΑΣ.
.
Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΠΗΓΗ

…………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………