Ο Karl Mordechai (Marx) ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΩΝ Rothchild. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Η συγγένεια μεταξύ Μάρξ και Ρότσιλντ

Ιδού και η συγγένεια του Μάρξ με τον Νέιθαν Ρότσιλντ

στοιχεία:

Family

On 22 October 1806 in London he married Hannah Barent-Cohen (1783–1850), daughter of Levi Barent-Cohen (1747–1808) and wife Lydia Diamantschleifer and paternal granddaughter of Barent Cohen and wife, whose other son Salomon David Barent-Cohen (d. 1807) married Sara Brandes, great-grandparents of Karl Marx.[1]http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Mayer_Rothschild


update:
Αυτή η πληροφορία αφαιρέθηκε προσφάτως από το wikipedia της Αγγλικής εκδόσεως… παρόλο που αφαιρέθηκε από το εκεί (ίσως και από άλλες πολλές) την βρίσκουμε (ακόμα) στην Ιταλική έκδοση https://it.wikipedia.org/wiki/Nathan_Mayer_Rothschild. Μπορούμε να την βρούμε και σε Εβραϊκή Ιστοσελίδα η οποία ασχολείται με τα family trees και τα origins τους (ΕΔΩ).

Αν κάποιος σκέφτηκε ότι το wikipedia είναι ελεύθερο και όποιος θέλει γράφει:

Και επειδή ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ:

rothschildarchive.org

geneall.net & geneanet.org

Όπως βλέπουμε το πραγματικό όνομα του Μάρξ δεν είναι Μάρξ αλλά Μαρδοχαίος geneall.net

Ίσως μια συγγένεια να μην αποδεικνύει αναγκαστικά κάτι, έχουμε όμως τα εξής δεδομένα:

Μέσω των τραπεζών οι περιούσιοι ελέγχουν το χρήμα (ως ιδιοκτήτες)

Μέσω της θρησκείας οι περιούσιοι ελέγχουν το συναίσθημα – φόβο και δημιουργούν πιστούς

Μέσω Μαρξισμού οι περιούσιοι ελέγχουν την εργατική τάξη δηλαδή, την παραγωγή μιας χώρας.

 

Μην ξεχνάμε ότι οι “ιδεολογίες” για να περπατήσουν χρειάζονται ΠΟΛΛΑ έξοδα…

όποιος λοιπόν ελέγχει σε μια χώρα το currency (τρέχον χρήμα που κινείται στην αγορά) και την παραγωγή (μέσω εργατικής τάξης) ελέγχει τα δυο βασικά ηνία του κράτους, άρα ελέγχει το κράτος, άρα τις ζωές του συνόλου των πολιτών αυτής!

αξία του χρήματος ορίζεται η αναλογία του currency με την παραγωγή, αν κάποιος τσακίσει την παραγωγή (Βιομηχανία, Ναυτιλία, Αγροτιά) δημιουργεί πληθωρισμό, ο πληθωρισμός μεγάλα επιτόκια, τα μεγάλα επιτόκια έλκουν τις μεγάλες καταθέσεις (συνήθως από ξέπλυμα), οι μεγάλες καταθέσεις δημιουργούν μεγάλα αποθεματικά, τα μεγάλα αποθεματικά είναι η βάση για μεγάλα δάνεια και τα μεγάλα δάνεια μελλοντική θηλιά στον λαιμό αφού αυτοί που ελέγχουν το currency θα κλείσουν κάποια στιγμή τις κάνουλες οπότε θα στερέψει το χρήμα από την αγορά στην βάση του, θα έρθει “κρίση”, η “κρίση” φέρνει φτώχεια και η φτώχεια δουλεία.

Οι Κομμουνιστές υποτίθεται πολεμούν το κεφάλαιο, με απεργίες και “κινητοποιήσεις” κλείνουν τις βιομηχανίες, διώχνουν την Ναυτιλία, το κράτος κατ επέκταση χάνει την μοναδική πηγή υγιών εσόδων του, οπότε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πηγαίνει σε δανεισμό από Τράπεζες. Το παραπάνω παράδειγμα συνέβη στην Σοσιαλιστική Ελλάδα του Ανδρέα (έχοντας στρώσει νωρίτερα το χαλί ο “Εθνάρχης” δεξιός Καραμανλής) με αποτέλεσμα σήμερα να έρθει ο λογαριασμός.

ο δρόμος για την ελευθερία και την ευημερία ενός λαού δεν είναι ούτε ο κομμουνισμός ούτε ο καπιταλισμός, είναι ο Άριστος ηγέτης που θα φέρει σε ισορροπία τον πλούτο μεταξύ των πολιτών δίνοντας ίσες ευκαιρίες όπως έκανε ο Νομοθέτης Σόλων.

Η σύμπτωση δε… ότι η Τράπεζα της Ελλάδος και η Εθνική Τράπεζα ήταν πάντα ιδιωτικές και ανήκουν σε Ρότσιλντς και Ορθόδοξη Εκκλησία.

ΠΗΓΗ

…………………………………………………………………………

ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ROTHSCHILD… ΟΠΩΣ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” , “ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ” , “ΤΧΣ” … ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ”

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ… ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΚΑΙ Ο…ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ !! (βίντεο)

“The American Dream Film” !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ROTHCHILD… 4/5/2013(2897)

…………………………………………………………………………

……………………………………………………………………