ΒΟΘΡΟΣ… Σοκ στα δικαστήρια με τον ανώτερο δικαστή που ενεπλάκη σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης με νεαρούς…

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΟΧΕΤΟΣ … “ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ” ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ … ΒΟΘΡΟΣ … “ΛΟΑΤΚΙ <-> ΚΙΛΟΤΑ” … ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ … ΑΠ’ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΠΟΡΝΕΣ, ΕΥΝΟΥΧΟΙ, ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ(ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ)

………………………………………….

Σύντροφος πρώην προέδρου του ΣτΕ με ναρκωτικά

Σάλος στο χώρο της Δικαιοσύνης. Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει συλληφθεί και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών. Το θέμα παίρνει σοβαρότερες διαστάσεις καθώς ο συγκεκριμένος εν ενεργεία δικαστικός είναι σύντροφος πρώην προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία αφυπηρέτησε πρόσφατα από τη Δικαιοσύνη, αφήνοντας ανοικτές υποθέσεις, όπως τα αναδρομικά των συνταξιούχων, χωρίς να τις δημοσιεύσει.

Ροζ ιστορία φαίνεται ότι υπάρχει πίσω από την περίεργη υπόθεση του ανώτατου……

……………………….

https://www.dikastiko.gr/

Ανώτερος δικαστικός κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση με ναρκωτικά

Υψηλόβαθμος εν ενεργεία δικαστικός κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης

Τυχαίος σωματικός έλεγχος οδήγησε αστυνομικούς σε έναν δικαστικό ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, υψηλόβαθμος εν ενεργεία δικαστικός κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης μετά από καταγγελία τριών νεαρών.

Ο δικαστικός, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων όπου και οι πληροφορίες λένε ότι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα ξημερώματα εντοπίστηκαν τρία νεαρά άτομα να κινούνται ύποπτα κοντά στην πολυκατοικία του δικαστικού.

Περίοικοι ειδοποίησαν την ομάδα ΔΙΑΣ και όταν τα άτομα ελέγχθηκαν και πάνω τους βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης είπαν ότι τους τα έδωσε ο δικαστικός.

Ο ίδιος όταν κατέβηκε κάτω και τον ρώτησαν οι αστυνομικοί αν τους γνωρίζει αποκρίθηκε θετικά. Δικαστικός και νεαροί οδηγήθηκαν στο τμήμα, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε ένα μπουκαλάκι που είχε υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών.

Σοκ στα δικαστήρια με τον ανώτερο δικαστή που ενεπλάκη σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης με νεαρούς

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για το πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά, τον ρόλο του δικαστικού, αλλά και των υπόλοιπων εμπλεκομένων.

Ανάστατα είναι τα δικαστήρια της χώρας αφότου έγινε γνωστή η είδηση πως ένας ανώτερος δικαστικός φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης με νεαρούς στα νότια προάστια της Αθήνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του δικαστικού που εντοπίστηκε από την Αστυνομία αφού είχε προηγηθεί ο έλεγχος νεαρών από άνδρες της ΔΙΑΣ σε άτομα που θεωρήθηκαν ύποπτα έξω από πολυκατοικία στα νότια προάστια.

Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο εντόπισαν στην κατοχή των δύο ατόμων κοκαΐνη, ενώ όταν τους ρώτησαν από πού τα προμηθεύτηκαν, εκείνοι απάντησαν ότι τα πήραν από ένοικο της πολυκατοικίας στην οποίο βρίσκονταν μπροστά.

Έρευνα στο σπίτι του δικαστικού

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα από τους αστυνομικούς σε σπίτι όπου διέμενε ο δικαστικός και εκεί βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας σε ένα μπουκάλι.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ερευνούν το πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά, τον ρόλο του δικαστικού, αλλά και των υπόλοιπων εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανώτερος δικαστής φέρεται να αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, αλλά για προσωπική χρήση.

…………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.