Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ “ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ” ΤΟΝ ΓΑΠ ΜΕ “ΤΙΜΕΣ” ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ… (βίντεο)

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ !!! ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΗΠΕΔΙΚΗΣ ΑΡΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΠ !!!
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΑΠ … ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ !!!
… ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΕΓΟΝΟΣ !!! ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ Ο ΓΑΠ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ !!!
[ Τον Φεβρουάριο 2010 , πριν η χώρα μας υπογράψει το πρώτο μνημόνιο , ο Αρτέμης Σώρρας , μαζί με συνεργάτη του , επισκέπτεται τον τότε υπουργό οικονομικών τον κ.Παπακωνσταντίνου και του προσφέρει 514 δις $ , ώστε να μην μπεί η χώρα μας κάτω από τον έλεγχο του ΔΝΤ. Ο κ.Παπακωνσταντίνου , τον ευχαριστεί και τον αποπέμπει από το γραφείο του , λέγοντας ότι δεν μπορεί να τα δεχθεί. ] https://alfeiospotamos.blogspot.com/2014/03/end_6958.html
… ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ 49.000 ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!
……………………………………………
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ “ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ” ΤΟΝ ΓΑΠ ΜΕ “ΤΙΜΕΣ” ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΠ Η Ο ΜΠΕΟΣ ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΡΚΩΝ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΙΩΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΑΦΘΟΝΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΚΣΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΛ ΛΑΣ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 21-11-2021

…………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.