ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ-ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ-

ΑΡΘΡΑ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ.

ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΏΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝΕ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΟΣΟ ΤΟ ΑΝΑΜΑ ΕΝΟΣ ΣΠΙΡΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ε.ΣΥ. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙΣ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕΣ.

Η ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ.

Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΕΝΑΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΈΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΛΙΣΣΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΆ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Η ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΦΩΣ ΕΦΕΞΕ Η ΦΛΟΓΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΤΟ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ Η ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
14-11-2021

ΠΗΓΗ

…………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.