2012 ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ (βίντεο). ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

2012 ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ (9) ΕΝΝΕΑ ΓΗΙΝΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ “ΤΖΑΚΙΩΝ” ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΘΕΜΑ” ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΘΕΜΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 13-11-2021

……………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

Τράπεζα της Ανατολής. ‘Έπνιξαν τις μετοχές”!!! Κατακτητές,προδότες και δοσίλογοι…

( ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ )

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

“ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ” ΚΑΙ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δια ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ΟΙ 50-50 ΙΔΡΥΤΕΣ-ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! “ΧΡΥΣΗ” ΒΟΜΒΑ !!! Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΦΜ (ΑΑΔΕ) 094000718 / ΕΝΑΡΞΗ 1-1-1901 ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΠΑ !!!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ “ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ” ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ”

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΣΕΙΕΤΑΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ 532,5 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»;

 

……………….

Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

……………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.