ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ‘’ΑΜΑΛ’’ … (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΜΑΛ, ΜΙΑΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΥΨΟΥΣ 3,5 ΜΕΤΡΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2021 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ 8.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΟΥ ΞΟΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΔΑΦΗ; ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ‘’ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛ’’ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.

2ο ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ.
ΑΛΛΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ, ΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΔΥΣΜΟΡΦΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ‘’ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.

3ο ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΔΥΣΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ, ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ‘’ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛ’’ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ , ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.

Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.

4ο ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ Μ.Κ.Ο ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ Η ΑΜΑΛ;

Η GOOD CHANCE , Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛ;

Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042

………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.