ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Με τον νέο νόμο που ψηφίστηκε την άνοιξη δίνεται η δυνατότητα επιχειρηματικών δράσεων όπως εγκατάσταση αιολικών πάρκων και ξενοδοχειακών μονάδων σε προστατευόμενες περιοχές και σε περιοχές ‘’natura‘’ . Με την αδειοδότηση για τέτοιες επενδύσεις να είναι μια τυπική διαδικασία παραδίδοντας σε ιδιώτες την επιτήρηση εργασιών , την εγκατάσταση και λειτουργίας τους .

Στο χώρο των αιολικών πάρκων εισέρχεται και η Ζάκυνθος αφού πρόκειται να εγκατασταθεί ο πρώτος αιολικός σταθμός στο νησί και μάλιστα στη περιοχή Λίβα , που η ίδια περιοχή έχει χωροθετηθεί για την διαχείριση των απορριμάτων , που μόνο διαχείριση βέβαια δεν έχει γίνει μέχρι και σήμερα . Οι πολίτες πλέον νιώθουμε απροστάτευτοι για ό,τι θέλει προκύψει από την αυθαίρετη εκμετάλλευση του φυσικού περιβάλλοντος , από τις συνέπειες της κάθε παρέμβασης στη φύση , τις απρόβλεπτες αλλά σίγουρες επιπτώσεις αφού τις έχουμε δει και στο παρελθόν στην συγκεκριμένη περιοχή με μεγάλες καταστροφές …

Η ληστρική εκμετάλλευση του περιβάλλοντος που συντελείται πρέπει κάποτε να σταματήσει. Και αυτό δεν θα το κάνει άλλος πέρα από τον ίδιο τον πολίτη αφού γίνει ενεργός και αρχίσει να ενδιαφέρεται και να αποκτά γνώση για το τι συμβαίνει γύρω του αναζητώντας πάντα την αλήθεια μέσω αποδεικτικής διεργασίας .

Η Ελλήνων Συνέλευσις εργάζεται για την Ελλήνων Πολιτεία των Ελλάνιων Αξιακών Πρωτοκόλλων όπου το περιβάλλον θα είναι εναρμονισμένο με τον άνθρωπο χωρίς καμιά ανεπανόρθωτη αλλοίωση ή παρέμβαση , γιατί δεν νοείται άρρωστο περιβάλλον και υγεία για τον άνθρωπο… Ο άνθρωπος πρέπει να διαβιώνει σε ένα υγιές περιβάλλον όπως έχει ορισθεί από την δημιουργία του και να το απολαμβάνει με σεβασμό αυτός και οι επόμενες γενιές .

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.