Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Υπήρξε χώρα που τους δώσαμε τα χρήματα με 0,5% και είπε «εάν μας βάλετε 5% θα τα πάρουμε από σας» για να μην σπάσουμε το παγκόσμιο κατεστημένο με τον τόκο !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ & ΤΟ ΘΙΒΕΤ
Αρτέμης Σώρρας : Κάποιες θέσεις τις θεωρώ τόσο ακέραιες και σήμερα αν είχες ανθρώπους οι οποίοι ήτανε με το μέρος της πίστης στην Κύπρο, με πίστη στο σύνταγμα με πίστη στην αλήθεια με αρετή βρε παιδί μου, κάτι που δεν υπάρχει πουθενά με το αίσθημα του δικαίου σήμερα δεν θα επέτρεπαν να γίνουν τέτοια πράγματα.
Σ’ ένα μεγαλόπνοο σχέδιο Σιωνιστικό Εβραϊκό, ο παπάς σας να με κοιτάει και να μου λέει «εγώ μιλάω με τους ραβίνους και είμαι μια χαρά» μου λέει «και είναι και φίλοι μου». «Πολύ ωραία» του λέω «έλα να εκτελέσουμε» τι να εκτελέσεις ρε κερατά αφού είσαι δογματισμένος και είσαι και χειρότερα δογματισμένος δηλαδή δεν είσαι ούτε με τον χριστιανικό κομμάτι γιατί το χριστιανικό κομμάτι που είναι στην Κύπρο θα έπρεπε να το στηρίξει παρά έβγαινε, είδατε λοιπόν οι λέξεις ; δεν είναι αυτό που λέμε κύριοι συν-Έλληνες και Κύπριοι είναι αυτό που κάνουμε. Έλεγε λοιπόν στην Κύπρο ο παπάς η «περιουσία της εκκλησίας είναι του Κυπριακού λαού» και χαιρόσουνα εσύ. Τι να χαρείς, ψεύτης είναι, δεν νιώθει ντροπή γι’ αυτά που λέει! Πλάκα σου κάνει γιατί και πώς θα στην δώσει ; Που σε βοήθησε λοιπόν ο παπάς ; Τι έκανε λοιπόν ο παπάς ;
Εγώ δεν του είπα να βάλει δική του περιουσία απλά για να κάνει το αυτονόητο να βάλει την τράπεζά του μπροστά να βάλουμε λοιπόν τα χρήματα εμείς να κατεβάσουμε για την Κύπρο τα χρήματα και η κυβέρνηση λοιπόν άμα δεν τα ήθελε ας μην τα έπαιρνε γιατί δεν το έκανε ; τι θα έχανε ο παπάς ; ίσα ίσα θα κέρδιζε και 500.
Μα με ποιόν θα πάει με μένα συν-Έλληνα θα πάει ; μα είναι δογματισμένος είναι ήδη Μασόνος ο άνθρωπος και είναι και αρχιεπίσκοπος ; τι λέμε τώρα είναι Εβραιόπαιδο σοβαρό το παιδί. Έμαθα μετά μια άλλη πληροφορία ότι έκανε 4 χρόνια στο Θιβέτ μαζί με τους Σάολιν, αν αληθεύει αυτό ας μου το επιβεβαιώσει, ότι έκανε 4 χρόνια, 4 χρόνια στην βαθιά Μογγολία άρα λοιπόν αντιλαμβάνεστε με τι έχουμε να κάνουμε ; και ψηφίζουμε τον αρχιεπίσκοπο ; ωραία γιατί δεν τα αλλάζετε όλα αυτά που αφού δεν σας αρέσουν ; Ότι δεν σας αρέσει γιατί δεν το αλλάζετε, γιατί το αφήνετε εκεί να σας καταστρέφει συνέχεια ε ; τι παχιά λόγια έλεγε ; «εγώ για το λαό της Κύπρου μου και εγώ θα βγω στον άμβωνα και να φωνάζω» «αυτό υπέγραψε σου δίνω 500 να βγεις στον άμβωνα» του λέω «να λες ακριβώς τα θέματα με τα λεφτά στην τράπεζα» «εντάξει» μου λέει κύριε Σώρρα «είμαι έτοιμος» λοιπόν που είναι αυτό ; που είναι όλα αυτά αγαπητοί μου ;
Δημοσιογράφος : Κύριε Σώρρα μιλήσατε με τον πρόεδρο της βουλής, μιλήσατε με αρκετούς ανθρώπους εδώ στην Κύπρο και στην Ελλάδα, επίσης και με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου και της Ελλάδος όμως αυτοί οι ανθρώποι αντιτίθενται σε σας.
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Αρτέμης Σώρρας : Όχι δεν αντιτίθενται απέναντι μας κοιτάξτε εδώ έχει μεγάλη σημασία και πρέπει να το καταλάβετε όλοι. Εγώ δεν πήγα να κάνω ένα deal με ένα κράτος ή με μια αρχιεπισκοπή ή με ένα πατριαρχείο ως Σώρρας δηλαδή να κάνω ένα deal σας δίνω αυτά δώστε μου αυτά να ζητήσω μια εξυπηρέτηση.
Πήγαινα να κάνω deal για όλο τον Κυπριακό λαό. Αν πήγαινα ως Σώρρας θα είχα πετύχει πάρα πολλά πράγματα αλλά πήγαινα για τον Κυπριακό λαό και πήγα για τον Ελληνικό λαό. Αν πήγαινα να κάνω ένα deal με το κράτος σας θα ‘χα καταφέρει πάρα πολλά πράγματα, μπορεί να είχα πάρει τις αερογραμμές να είχα πάρει και 10 παραλίες θα είχα πάρει και μία ΔΕΚΟ θα είχα βγάλει και μία τράπεζα αν ήμουνα δηλαδή του καθεστώτος θα ήταν εύκολα για μένα τα πράγματα. Θα μοίραζα και κάποια ποσοστά θα τα έβρισκα όλα αλλιώς.
Τώρα να δώσω του παπά 500 για να βάλει τα λεφτά στην τράπεζα για να ξεχρεώσουμε τον Κυπριακό λαό με 0% και σιγά σιγά να τα χαρίσουμε και τα χρήματα ε δε νομίζω ότι είναι deal βρε παιδιά, δεν είναι deal αυτό που έκανα. Αυτό δεν βόλευε κανέναν αφού και από τις παγκόσμιες κοινωνίες φωνάξαν πάρα πολύ δυνατά “βάλτε 5% “ , υπήρχε χώρα που κάναμε προσφορά, σαν χώρα των Βαλκανίων να πω, και μας είπαν ότι «βάλτε 5% και θα πάρουμε χρήματα από σας» προσέξτε τι είπα για να μην σπάσουμε την αγορά.
Θέλω να ξέρετε ότι η Ελλάδα πληρώνει 70 δις τον χρόνο τόκους μπορείτε να μας πείτε ότι ο τόκος είναι 1% ; Προσέξτε πως είναι τα πράγματα σήμερα. Λένε ψέματα οι εφημερίδες, λένε τα μεγαλύτερα ψέματα και ποτέ δεν θα πάρετε αλήθεια από κανέναν πολιτικό άνδρα κι από καμία εφημερίδα και κανάλι. Η Ελλάδα βεβαιωμένα πληρώνει 70 δις το χρόνο τόκους. Για να πληρώνει 70 % στα 270 δις που δηλώνανε γιατί είδαμε και το υπουργείο ενόπλων δυνάμεων της Αμερικής να δηλώνει την θέση του στην Ελλάδα. Έχουμε αυτό το έγγραφο από το υπουργείο ενόπλων δυνάμεων της Αμερικής που η σελίδα της τράπεζας της Ελλάδος δηλώνει ότι το χρέος το Ελληνικό – πριν 1 χρόνο αυτά – είναι 235 δις ενώ η κυβέρνηση δηλώνει 275 και ρωτάει το υπουργείο αμύνης της Αμερικής παρακαλώ πέστε μας πιο είναι το αληθινό νούμερο, επειδή έχετε διαφορά που ανέρχεται σε 55 δις. Δηλαδή παίζουν με τα 55 δις, όπως με τις λέξεις, δεν συνεννοούνται ακόμα και πόσα λεφτά πρέπει να βάζουν. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι έχει γίνει είναι ένα σορολόπ θα έλεγα.
Ο ΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 20-25%
Το ζητούμενο λοιπόν είναι ως εξής: ότι δεν πήγαμε να κάνουμε deal σαν χώρα. Υπήρξε χώρα λοιπόν η οποία τους δώσαμε τα χρήματα με 0,5% και γυρίζει και λέει «εάν μας βάλετε 5% θα τα πάρουμε από σας» προσέξτε να δείτε, για να μην σπάσουμε το παγκόσμιο κατεστημένο με τον τόκο. Μπορείτε να καταλάβετε λοιπόν πόσος είναι ο τόκος στην Ελλάδα ; Εσείς ξέρετε ; γιατί επειδή σας λένε 1, 2% είναι 1,2% ;
Δημοσιογράφος : Δεν λένε, κανείς δεν μπορεί να τους ελέγξει
Αρτέμης Σώρρας : 20, 25% είναι, μα δεν μπορείς να το ελέγξεις είσαι μακριά απ’ τα κοινά, είσαι μακριά
Δημοσιογράφος : Μα και ο τόκος παράνομος δεν είναι κύριε Σώρρα ;
Αρτέμης Σώρρας : Όχι μόνο ο τόκος αλλά όλοι οι μηχανισμοί είναι παράνομοι και καθεστωτικοί οπότε δεν σου λέει κανένας την αλήθεια ακόμα και οι βουλευτές σου πρέπει να είναι καθεστωτικοί διαφορετικά δεν επιζεί αυτό το καθεστώς.
Αν δεν επιζεί το καθεστώς ζει η ελευθερία, ζει το σύστημα. Το σύστημα είστε εσείς, άρα λοιπόν εσείς πρέπει να κυβερνήσετε την χώρα σας να απομονώσετε όλα αυτά τα καθαρματάκια που σας διάλυσαν την ζωή και την χώρα να δείτε πόσο κακό σας έχουνε κάνει και αμέσως να πάτε σε ανάκαμψη γιατί δεν θα έχετε πάντα αυτήν την ευκαιρία που έχετε τώρα.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Υπάρχει ένα τραίνο το οποίο περιμένει για λίγα δευτερόλεπτα. Στο κοσμικό κομμάτι το δευτερόλεπτο μπορεί να είναι πολλά χρόνια αλλά σας λέω λοιπόν αυτήν την ευκαιρία ούτε η Ελλάδα ούτε η Κύπρος θα την έχει ξανά. Είναι μοναδική στιγμή και είναι τόσο ώριμος ο συγχρονισμός στο οποίον πρέπει να ενδώσετε, πρέπει όλοι οι Κύπριοι να μπείτε στην διαδικασία να καταλάβετε τι σας έχουν κάνει, πως σας το έχουνε κάνει και να πάρετε την χώρα στα χέρια σας.
Υπάρχει τρόπος, ήδη, εγώ θα προτείνω στην Κύπρο, ήδη και σε μηχανισμούς μου και σε σας το έχω πει, να τρέξει η διαδικασία με ψήφισμα όπως είναι των Ελλήνων εδώ, θα τρέξει ψήφισμα Κυπρίων.
Τις επόμενες μέρες θεωρώ μέχρι τέλη του μήνα θα είναι έτοιμο αυτό να βγει, ένα ψήφισμα σαν της Ελλάδος στο οποίο ο Κύπριος θα υπογράψει ότι αγαπάει την χώρα του ότι θέλει την χώρα του και ότι μπορεί να την διοικήσει και έχει και τα χρήματα να την διοικήσει. Κάντο Κύπριε δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα άσε τα ζωντόβολα να λένε. Πάντα θα υπάρχουν τα ζωντόβολα άλλωστε η γιαγιά μου έλεγε ότι αν κλωτσήσεις ένα σκατό όπως περπατάς στο δρόμο απλά θα λερώσεις το παπούτσι σου οπότε μην δίνετε σημασία στον κάθε καθεστωτικό, έχετε δική σας διανόηση, έχετε δική σας νόηση μπορείτε να τα καταφέρετε να τους δείξετε ένα καλό μάθημα ότι είστε παρόν ότι ξέρετε τι συμβαίνει και ότι δεν ανέχεστε άλλο αυτήν την αλητεία, την κλοπή και όλη αυτή την παγκόσμια διαφθορά.
ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
“Η Κύπρος έπεσε, εμείς δεν υπάρχουμε, οι Κύπριοι είναι γύφτοι, οι Κύπριοι είναι διεφθαρμένοι” και αυτό λένε και για τους Έλληνες αν και είπα θα ζητήσουν συγνώμη παγκοσμίως από τον Ελληνισμό για να τους συγχωρήσω διαφορετικά δεν θα σταματήσω πουθενά.
Δημοσιογράφος: έτσι, έχουνε να λένε μόνο μεγάλες κουβέντες κύριε Σώρρα χωρίς αποδείξεις για ο,τιδήποτε κι αν είναι. Ακόμα, μας έχουν βγάλει τεμπέληδες τα ξέρουμε όλοι μας, μας υποδεικνύουν τι να κάνουμε στο δικό μας το κράτος.
Αρτέμης Σώρρας : Με το να σου υποδείξουν δεν υπάρχει πρόβλημα, με το να σε κλέβουν όμως έχουμε πρόβλημα. Εμείς έχουμε πάρα πολλά στοιχεία και μπορούμε να τα αποδείξουμε. Όταν μιλάγαμε για την Κυπριακή δημοκρατία το χρέος ήταν 4,5 δις μετά έγινε 9, μετά 11, μετά 20, μετά 40, μετά 45! Δεν γίνεται μέσα σε 8 μήνες 45 από τα 4,5. Το νησί δεν αντέχει τόσα χρήματα. Πάντως δηλώνω ότι με 50 δις η Κύπρος θα είναι 7 φορές το Μονακό και μπορούμε να το αποδείξουμε.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 05/01/2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ: ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
………………………………………………………..

…………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

ΚΥΠΡΟΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ Π. Μυλωνά, Λ. Φουρλά, Δ. Σούγλη και Γ. Λιλλήκα ΟΤΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ $48,9ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ; FED: 2,3ΤΡΙΣ $ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΗΠΑ !! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 2,3 ΤΡΙΣ $ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΣ+ΚΥΠΡΟΣ !! ΕΚΤ: 2,3ΤΡΙΣ € ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ !!

ΚΥΠΡΟΣ. (σχετικά με τις προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα). Όταν ο κ. Στεφάνου (του ΑΚΕΛ και πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος) δεν ήθελε τον τηλεοπτικό φακό.

ΚΥΠΡΟΣ. ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ 750 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4,75%, ΕΝΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ 0%

Ο ΠΟΛΥΝΕΙΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ PORTO PALACE HOTEL ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ) ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΗΤΑΝ 28-6-2013 ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ !! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΝΩΣΤΟΣ !! ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ !!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ FAROS ON AIR ΚΥΠΡΟΥ 25/1/2903 (βίντεο)

NESTOR OSORIO ΠΡΟΕΔΡΟΣ ECOSOC ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. 2013/9 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ! φωτογραφία

…………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.