Αλεξανδρούπολη: Πάνω από 120 ελικόπτερα και 1.000 στρατιωτικά οχήματα, μέσα Νοεμβρίου στο λιμάνι

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Στα 120 θα φτάσουν συνολικά τα ελικόπτερα και περίπου στα 1.000 τα στρατιωτικά οχήματα των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, που θα διακινηθούν μέσω του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης στα μέσα Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αυτοί είναι οι αριθμοί αμερικανικών ελικοπτέρων και οχημάτων κάθε τύπου, τα οποία θα μεταφερθούν με τεράστια μεταγωγικά πλοία και αφού ξεφορτωθούν στο λιμάνι του Έβρου με διάφορους τρόπους θα κατευθυνθούν για τις βαλκανικές και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά κα θα έρθουν στο λιμάνι για να φορτωθούν και να επιστρέψουν στις ΗΠΑ. Στην επιχείρηση αυτή αναφέρθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, όταν δήλωσε χαρακτηριστικά πως:  «Θα έχουμε μια μεγάλη άφιξη τον Νοέμβριο στην Αλεξανδρούπολη, θα είναι ο μεγαλύτερος αριθμός αεροσκαφών και ελικοπτέρων που έχουμε φέρει ποτέ μέσω του λιμένα της Αλεξανδρούπολης”. 

Για να γίνει αντιληπτή η διαφορά, τα περισσότερα ελικόπτερα που μετακινήθηκαν έως τώρα μέσω του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σε μια μόνο επιχείρηση, δηλαδή είτε ήρθαν και έφυγαν προς την Ρουμανία και αλλού, είτε επέστρεψαν και αφού αποσυναρμολογήθηκαν φορτώθηκαν σε πλοία των Αμερικανών, ήταν… 45 στον αριθμό. Όπως και κάθε είδους στρατιωτικά οχήματα, δεν ξεπέρασαν μερικές εκατοντάδες στην… κορυφαία επιχείρηση, ενώ τώρα στα μέσα Νοεμβρίου μιλάμε για περίπου 1.000 στον αριθμό.

Γι’ αυτό άλλωστε και όσο πλησιάζουμε στις ημερομηνίες αυτές, αυξάνονται και οι συσκέψεις με την συμμετοχή των διοικούντων του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, κυρίως του Προέδρου του Κώστα Χατζημιχαήλ που χειρίζεται αυτά τα ζητήματα, με τους Αμερικανούς που είτε βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη είτε έρχονται συχνά, αλλά και εκπροσώπους των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Όλοι έχουν στόχο την οργάνωση και τον καλύτερο συντονισμό αυτής της τεράστιας επιχείρησης μεταφοράς ελικοπτέρων και οχημάτων.

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.