Η ΣΚΥΤΑΛΗ

Ε5 ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Η ΣΚΥΤΑΛΗ

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΟΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ.

ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΒΑΘΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ;
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ;;
ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ;;
Η ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ;;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ «ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ «ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΩΝ» ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΝΟΗΣΕ ΟΤΙ: ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ Η ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ (ΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ).

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΗΜΩΝ ΟΝ ΑΛΛΑ ….. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ.

Η ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΟΗΣΗ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΗΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΑΡΚΤΟΙ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ «ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΕ»
= = = = = = = = = = = = = =
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Βασιλειάδης Δημήτριος

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………..