ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ.Δ.Π.Κ.ΕΛΛΑΔΟΣ&ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επί της προσωπικής συνεντεύξεως του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιερώνυμου στο διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 14-10-2021
Σε συνέντευξη που παρέθεσε στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενέπλεξε στο ζήτημα των εμβολιασμών με τρόπο εντελώς αυθαίρετο και αναπόδεικτο, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, το όνομα του Προέδρου του Πολιτικού Φορέα του Έθνους «Ελλήνων Συνέλευσις» κ. Αρτέμη Σώρρα, χρησιμοποιώντας επί λέξει την φράση «Μαγαζιά της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα». Η αναλήθεια μάλιστα αυτή, αν και αποτελεί πολύ μικρό μέρος της συνέντευξης, επιλέχτηκε να οριστεί και ως τίτλος στην δημοσίευσή της προκαλώντας σύγχυση που οδηγεί σε στρεβλά συμπεράσματα τους πολίτες. Ανασκεύασε δε την πρό 10ημέρου νύξη του περί «ελληνολατρών» με το εμφατικό «άφθονη αρχαιολατρία». Και εν προκειμένω, ασχέτως με το πως εκλαμβάνεται ερμηνευτικά σήμερα από τον καθένα, ο όρος αυτός με βάση την μοναδική εννοιολογική Ελληνική Γλώσσα μας ενέχει την φροντίδα για ανάδειξη των αρχέγονων επιτευγμάτων των Ελλήνων προγόνων μας, την ιστορική τους καταγραφή και διατήρηση. Είναι λοιπόν αυτονόητα δίκαιο να ανακαλέσει τις συγκεκριμένες κοινωνικά επιζήμιες αναφορές του.
Οι Τοπικοί Δημοτικοί Οργανισμοί «Ελλήνων Συνέλευσις» λειτουργούν σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσής τους, με πλήρη διαφάνεια και δημοσιότητα με σκοπό να ενημερώνουν αδιάλειπτα όλους τους Έλληνες πολίτες για την τεράστια δυναμική της ένωσής τους. Να προωθούν και να υποστηρίζουν με όλες τις αποδείξεις τις προσφορές χρηματοδότησης του Αρτέμη Σώρρα για την εξάλειψη του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους και αποτελούν ενεργά κύτταρα, όπου με ελεύθερη βούληση εντάσσονται όλοι οι πολίτες ως ενεργά άτομα για την ανάπτυξη της Πατρίδας μας, την εγκαθίδρυση της Ελληνικότητας, της συλλογικότητας, της αληθινής Δημοκρατίας με την απελευθέρωση της μητέρας των μητέρων Ελλάς.
Ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει ταχθεί από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του ενάντια σε κάθε διχασμό που προκαλείται από κόμματα, δόγματα και χρώματα και σε οποιαδήποτε άδικη πρακτική που ασκείται εις βάρος όλων των Ελλήνων ανθρώπων πολιτών. Κύριο μέλημά του η οικοδόμηση της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» σε βάσεις αμιγώς αληθινές και δίκαιες με το φυσιολογικό σύστημα ανθρώπινων αξιών αρχών και πολιτειακών νόμων που έχει αποτυπώσει με κάθε νομιμότητα και επισημότητα.
 
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Email: kpd.thes.ke.typou@gmail.com
…………………………………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ :
…………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.