ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ…

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Δάρας ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ, ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ !!!

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ….
Η τράπεζα είναι Ανώνυμη Εταιρεία, διέπεται από τον νόμο 2190/1920 (ΦΕΚ Α’ 37/30.3.1963) «Περί Ανωνύμων Εταιρειών» όπως ισχύει σήμερα, καθώς και τον Ν.4308/2014 (ΦΕΚ 251/Α’/24.11.2014) περί «Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων με τις προϋπάρχουσες διατάξεις.
Η τράπεζα, ως Ανώνυμη Εταιρεία, υποχρεούται να τηρεί Λογιστικά βιβλία Γ’ Κατηγορίας, στα οποία καταχωρίζονται πρωτογενώς οι οικονομικές πράξεις σε σχέση με τους πελάτες-οφειλέτες, κατά όνομα, εκκαθαρισμένο οφειλόμενο ποσό και κατά το συγκεκριμένο χρόνο.
Ως Ανώνυμη Εταιρεία, υποχρεωτικώς θα ΠΡΕΠΕΙ να διατηρείτε στον ετήσιο ισολογισμό σας ξεχωριστά το όνομα του ωφειλέτη και συγκεκριμένα θα έπρεπε να βρίσκεται ξεχωριστά το όνομα στο ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ καταχωρημένο στους Χρεώστες/Πελάτες ( στις καρτέλες του ισοζυγίου συμψηφιστικών εγγραφών, εκεί που έπρεπε να βρίσκονται τα επιμέρους ονοματεπώνυμα των φυσικών και νομικών προσώπων, με τα υπόλοιπα προς πληρωμή προς την Τράπεζα, ή αλλιώς ο αλληλόχρεος λογαριασμός, μεταξύ της Τράπεζας δανειστού και των φυσικών/νομικών προσώπων/οφειλετών ).
Η παρακολούθηση, υπό κανονικές συνθήκες γίνεται ανά πελάτη και ανά συναλλαγή με αυτόν, μέχρι του σημείου, κατά το οποίο η απαίτηση έχει καταστεί εισπράξιμη, ή έχει διαγραφεί, οπότε και στις δύο αυτές περιπτώσεις (με την επιφύλαξη των προϋποθέσεων που πρέπει να υφίστανται για την διαγραφή), θα μεταφέρεται το σχετικό ποσό στα κέρδη ή στις ζημίες.
Δυνάμει των διατάξεων των άρθρων 904,916.924 και 923 ΚΠολΔ, ζητάμε όπως μας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ επικυρωμένο-θεωρημένο απόσπασμα, τηρουμένου στο όνομα μας εκ του αναλυτικού ισοζυγίου σας (τριτοβάθμιο ή τεταρτοβάθμιο), όπου να εμφανίζεται ο λογαριασμός μας και το ποσό της απαίτηση σας, ως ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ, όποιες και αν είναι αυτές.
Η Εκκαθαρισμένη Οφειλή στο όνομα μας θα πρέπει να οριστεί με σαφή ερμηνεία, ορισμένη κατά ποσότητα (άρθρο 916 ΚΠολΔ), δηλαδή από τον εκτελεστό τίτλο και όπου να φαίνεται ότι προκύπτει άμεσα η ποιότητα και η ποσότητα της παροχής, καθώς και θα πρέπει να ενσαρκώνει τη βέβαιη και σε ισχύ, ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ, όπως αυτή είναι καταχωρημένη στο όνομα μας ως οφειλέτες, στους ισολογισμούς και στο ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ της Τράπεζας.
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ “ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ !!!
Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ-ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ !!!
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ !!!
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ !!!!
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ !!!

…………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ :

ΑΚΟΥΣΤΕ !!! Ο ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ 233 ΔΙΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ: “Με την ανακεφαλαιοποίηση (ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ) το 2015 οι Έλληνες ΕΧΑΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ 20 ΔΙΣ ευρώ” !!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ… “οι τράπεζες πλήρωσαν το μάρμαρο”…

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΟΥ… ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 12 ΔΙΣ “ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ” !!! ΓΑΪΔΟΥΡΟΛΑΕ “ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΕ” …

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΠΟΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ;;; ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ “ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ” – ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Από το 1760 ο κόσμος κρατείται όμηρος από τις παγκόσμιες ελίτ τραπεζιτών, με επικεφαλής τους Rothschilds… μέχρι τώρα…

ΟΝΕΙΡΟ; Bank and Money ; ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ… ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

ΚΑΛΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! Η BIS δοκιμάζει διεθνείς διακανονισμούς με ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας

«The AMERICAN DREAM» (Το Αμερικάνικο Όνειρο. Όπως αναφέρεται από τους δημιουργούς του βίντεο, οι στόχοι της ταινίας ο τερματισμός της Federal Reserve, γνωστή ως ‘Fed’. video cartoun 2010). ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

…………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

…………………………………………………………………..