ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤA «ELLINIKA HOAXES» ΓΙΑ ΤΑ 27 ΨΕΥΔΗ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέμα: Απάντηση σε εξώδικη πρόσκληση από «ELLINIKA HOAXES»

Επιτέλους απαντήσατε δείχνοντας ότι ενοχληθήκατε από το άρθρο το οποίο δημοσιεύσαμε στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 στο οποίο όμως αποτυπώνεται η δίκαιη γραπτή τοποθέτησή μας για τις ανακριβείς και αναπόδεικτες δημοσιεύσεις σας ακόμα και με αναπαραγωγή αναπόδεικτων τοποθετήσεων άλλων δείχνοντας ότι συμφωνείτε.

Είναι καταφανέστατη η θέση και η στάση σας να επηρεάσετε αρνητικά την κοινή γνώμη με τα δημοσιεύματα σας σχετικά με τον εκλεγμένο Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κύριο ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, τα χιλιάδες μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις (με εντολή των οποίων ιδρύθηκε ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις) και τους επιπλέον δεκάδες χιλιάδες πολίτες που εντάσσονται αυτή τη στιγμή. Αντίθετα εσείς ενοχλήσατε και συνεχίζετε να ενοχλείτε χιλιάδες Έλληνες πολίτες μέσω μιας διαδικασίας αυτονομίας που έχετε στο διαδίκτυο, ενδεχομένως με άδειες και με άσυλο που σας παρέχουν είτε κυβερνητικές οργανώσεις είτε άλλοι… αυτό όμως είναι μία άλλη ιστορία..!! Έχετε δίκιο ότι γράψαμε ένα απαξιωτικό άρθρο για εσάς αλλά δεν ήταν τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτά τα οποία ουσιαστικά πράττετε αφού στην ουσία με τα άρθρα σας απαξιώνετε την δράση του Πολιτικού Φορέα και εμμέσως αποτρέπετε την ένωση όλων των Ελλήνων. Με τα άρθρα σας και τα βίντεο τα οποία δημοσιεύετε, έχετε κλονίσει το Πανελλήνιο με αναπόδεικτες πληροφορίες και κινείστε με αμφίβολα κίνητρα κατά των Ελλήνων και κατά της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που εκπροσωπεί το σύνολο των Ελλήνων πολιτών και την ένωση των Ελλήνων απανταχού της γαίας χωρίς κόμμα-δόγμα-χρώμα. Εσείς δεν επιθυμείτε την ένωση όλων των Ελλήνων;;

Βεβαίως είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε τη διαδικασία της επανόρθωσης και να διαγράψουμε το επικείμενο άρθρο με τους χαρακτηρισμούς που εσείς δηλώσατε ότι σας ενοχλούν, εφ’ όσον όμως μπείτε κι εσείς στη διαδικασία επανόρθωσης και ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ όλα τα προσβλητικά και απαξιωτικά άρθρα σας τα οποία δημοσιεύσατε στον ιστότοπο ELLINIKA HOAXES από το 2014 έως και σήμερα για την Ελλήνων Συνέλευσις, τον εκλεγμένο Πρόεδρο κύριο ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και όλους εμάς που εκπροσωπούμε τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ στο BLOG “ELLINIKA HOAXES” το εξής κείμενο προς επανόρθωση:

«Ζητάμε συγνώμη από τον εκλεγμένο Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και τους χιλιάδες Έλληνες πολίτες που εντάσσονται στον Πολιτικό Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» για όσα απαξιωτικά, συκοφαντικά και αναπόδεικτα αναφέραμε και δημοσιεύσαμε εις βάρος τους σε σειρά άρθρων μας από το 2014 έως και σήμερα. Οι ισχυρισμοί μας, προσέβαλαν βάναυσα την τιμή και την υπόληψη, τους στόχους και τους σκοπούς του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις στο σύνολό τους ήταν αναπόδεικτοι, προσβλητικοί και συκοφαντικοί και τους ανακαλούμε πλήρως».

Στην περίπτωση που δεν δεχθείτε να επανορθώσετε, δίκαιο θα ήταν, να μπούμε σε μία ακροαματική διαδικασία και να παρουσιαστούν σε μία Δικαστική Αίθουσα όλες οι αποδείξεις για όλα όσα μας κατηγορείτε τόσα χρόνια και μας εμφανίζετε συνεχώς στην Ελληνική επικράτεια ως απατεώνες και εγκληματίες χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο από τους επίσημους θεσμούς του Κράτους μας ή άλλων Κρατών, βασιζόμενοι στην αυτονομία που σας παρέχεται. Αν λοιπόν επιθυμία σας, είναι η επανόρθωσή μας, ζητούμε κι εμείς την πλήρη και απόλυτη επανόρθωση από μέρους σας. Να επαναφέρετε το δίκαιο και να αποτυπώσετε στην ακρίβεια την αλήθεια για το ποιοι πραγματικά είμαστε.

Τα κακεντρεχή SITE “ELLINIKA HOAXES” διασπείρουν κακόβουλα για τα 600 ΔΙΣ USD που κατέθεσε υπέρ όλων ημών των Ελλήνων ο Έλλην ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ότι δεν υπάρχουν, κόντρα στις αποδείξεις των τελευταίων 6 Ισολογισμών και Απολογισμών των Προϋπολογισμών του Ελληνικού Κράτους και φαίνονται ολοκάθαρα σε πολλαπλά Φ.Ε.Κ. (Φύλλα Εφημερίδας της Κυβερνήσεως). ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν όλους τους Έλληνες πολίτες χωρίς κόμμα – δόγμα – χρώμα να έρθουν στην αλήθεια, στο δίκαιο και στον πλούτο που τον εκπροσωπεί ο μοναδικός Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός στον πλανήτη η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Μέχρι σήμερα οι Έλληνες ζουν τις επιλογές τους…!!!

Τμήμα Τύπου
Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΠΗΓΗ : Χωλίδης Κωνσταντίνος

………………………………………………………………………

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ :

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑ ELLINIKA HOAXES ?? – ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ;;; – ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… https://konstantinoscholidisypvouleutisesy.blogspot.com/2021/09/ellinika-hoaxes.html

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΗΘΙΚΑ HOAXES ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ https://konstantinoscholidisypvouleutisesy.blogspot.com/2021/10/hoaxes.html ( ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ )

………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ :

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ… “ELLINIKA -ΒΑΤΡΑΧΟΚΟΑΞ- HOAXES” !!! Οι fake δημοσιογράφοι των “Ellinika Hoaxes” !!!

600ΔΙΣ. ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ… “ELLINIKA -ΒΑΤΡΑΧΟΚΟΑΞ- HOAXES” ΔΙΟΤΙ ΟΙ IDIOTS-ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ

Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος και πως σχετίζεται με την φαρμακοβιομηχανία Teva και τα Ellinika Hoaxes; & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ

ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΣΟΚ 2011): ΣΤΟ 80% ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ… ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ… !!! (ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ…)

Αγωγή κατά των «Ελληνικών Hoaxes» από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και τον Πέτρο Ζωγράφο

………………………………………………………………………

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Δ.Π.ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

…………………………………………………………………..