ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Δ.Π.ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: Απάντηση στην δήλωση του Δημάρχου ΣΥΚΕΩΝ στο ΜΕGA

ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ. Δανιηλίδης προέβη σε ψευδείς και ανυπόστατες δηλώσεις παραλληλίζοντας το κίνημα της «επιτροπής αυτοχθόνων Ελλήνων ιθαγενών» με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Η Ελλήνων Συνέλευσις αποτελεί την μοναδική νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων που μέσα από νόμιμες διαδικασίες καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες να ενημερωθούν και να ενωθούν με σκοπό την διοίκηση της χώρας μας παραμερίζοντας κάθε λόγο διχασμού όπως δογματικές και πολιτικές πεποιθήσεις.

Οι δημοσιογράφοι της πρωινής εκπομπής που τον φιλοξενούσαν καθώς και ο εξωτερικός ανταποκριτής δεν έπραξαν τα δέοντα ώστε να αποκαταστήσουν την αλήθεια αντιθέτως αποδέχονται τις απόψεις του και τις αναπαράγουν δίχως να έχουν πρωτίστως προχωρήσει σε οποιαδήποτε έρευνα.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ότι ο Πρόεδρος του πολιτικού φορέα ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ και ο ίδιος ο πολιτικός φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ουδεμία σχέση έχει με αυτό το κίνημα και τις δράσεις του. Σας καλούμε προς αποκατάσταση της αλήθειας σε δημόσια επανόρθωση όπως δημόσια ήταν η άστοχη και συκοφαντική δήλωση σας.

Την ίδια στιγμή που η Ελλάς βάλλεται σε κάθε τομέα , αυτού του είδους οι ισχυρισμοί αποσκοπούν στην υποδαύλιση του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που ιδρύθηκε για να προασπίζει και ανακτήσει πίσω τα δίκαια όλων των Ελλήνων και του Ελληνισμού.

Ο παραλληλισμός που έκανε ο κ. Δανιηλίδη ήταν ψευδής και συκοφαντικός. Οι πολιτικές θέσεις του Πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ αποτυπώνονται μέσα στην ιδρυτική Διακήρυξη και στις προγραμματικές δηλώσεις οι οποίες έχουν εγκριθεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αρ. πρωτ. 6199/4-9-2015 και είναι σε δημόσια θέα .

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

enhmeroshkpdstereasellados@gmail.com

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ

ΠΗΓΗ

…………………………………………………….

ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (vid)

……………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

…………………………………………………………………..