Ο ΘΕΣΣΑΛΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ… “ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ” !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28.09.2021
“…Απάντηση σε άρθρο της Εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 με τίτλο: «Καλύτερα να καταλαβαίνεις λίγο, παρά να καταλαβαίνεις λάθος» του Απόστολου Βλιτσάκη…”

………………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΙΤΛΟ… “Καλύτερα να καταλαβαίνεις λίγο, παρά να καταλαβαίνεις λάθος” … ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ !!! ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ !!!

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ … ΤΗΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑΣ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΟ ΘΕΜΑ … ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΣΦΗΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ …

ΕΚ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΔΕ … ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΘΕΣΣΑΛΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ… “ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ” !!!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΗΝ 29-11-2012 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ 22.11.2014 ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΕΞΑΝΙΣΤΑΜΕΝΟΣ … […Και για να το…”τελειώσει” ο Δικαστής, που απάλλαξε τον Αρτέμη το ‘13, έγραψε τα εξής στο τέλος της απαλλακτικής απόφασης. “Επειδή δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα (σημ: Εννοεί Σαμαρά, Βενιζέλο κ.ά. για εσχάτη προδοσία, επειδή αρνούνταν να πάρουν τα δισεκατομμύρια του Αρτέμη, για να εξοφλήσουν το ελληνικό χρέος, αλλά και μηνυτών για ψευδή καταμήνυσή του), πρέπει η δικογραφία …να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, για να διερευνήσει την τυχόν αυτεπάγγελτη τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων”. Οχι μόνον αθώος ο “δωρητής”, αλλά στον Εισαγγελέα η πολιτική, η πολιτειακή εξουσία και οι μηνυτές του…] !!!

ΩΪΜΕ ΘΕΣΣΑΛΕ !!! ΟΙ ΜΗΝΥΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΩΝΑΪ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Ο ΔΑΡΑΒΙΓΓΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ !!! ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΣΚΟΥΠΙΔΙ) ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ! ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ; !!! ….////…. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΡΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗ “ΣΦΗΝΑ” ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ: 600ΔΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ( ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ-ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ !!! )

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ … ΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ” ΤΗΝ 67650/13 ΑΠΟΦΑΣΗ … ΔΕΙΤΕ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ !!! ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 107376/15.11.2017 ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ “ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13

Η “ΣΦΗΝΑ” : [ … Το ολίσθημα θύμισε την εξωφρενική πριν λίγα χρόνια απόφαση του 8ου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας (67.650/Ιουν.13), ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει αποδεδειγμένα 600 δισ. δολάρια για να σώσει την Ελλάδα. Διαβάστε: “Αποδείχτηκε, ότι ο πρώτος κατηγορούμενος (Σώρρας) δυνάμει αμετακλήτου πληρεξουσίου (!) τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων σε έξι διεθνή γραμμάτια του Αμερικανικού ταμείου (!) ονομαστικής αξίας εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ λήξεως Αυγούστου 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος (!), και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία (!) του Ελληνικού Δημοσίου”(!).
Μέτρο σύγκρισης μεταξύ της αντιεμβολιαστικής αντίληψης προς άλλα ακατανόητα για τον κοινό νου πράγματα, αποτελεί η από 22.11.2014 μηνυτήρια αναφορά Σώρρα για εσχάτη προδοσία εναντίον Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, Στουρνάρα, Παπούλια, όλων των Αρχηγών των ελληνικών κομμάτων “και απάντων των Βουλευτών”, επειδή δεν φρόντισαν να ξεχρεώσουν το Κράτος με τα αμερικανικά γραμμάτια των 600 δισ. δολαρίων που διαχειριζόταν ο μηνυτής! Και για να το…”τελειώσει” ο Δικαστής, που απάλλαξε τον Αρτέμη το ‘13, έγραψε τα εξής στο τέλος της απαλλακτικής απόφασης. “Επειδή δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα (σημ: Εννοεί Σαμαρά, Βενιζέλο κ.ά. για εσχάτη προδοσία, επειδή αρνούνταν να πάρουν τα δισεκατομμύρια του Αρτέμη, για να εξοφλήσουν το ελληνικό χρέος, αλλά και μηνυτών για ψευδή καταμήνυσή του), πρέπει η δικογραφία …να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, για να διερευνήσει την τυχόν αυτεπάγγελτη τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων”. Οχι μόνον αθώος ο “δωρητής”, αλλά στον Εισαγγελέα η πολιτική, η πολιτειακή εξουσία και οι μηνυτές του. Η “απόφαση” με ό,τι αρρωστημένο παρήγαγε, έμεινε απρόσβλητη για τέσσερα χρόνια. Ο Άρειος Πάγος την εξαφάνισε με την υπ’ αριθ. 2/17 απόφαση της Ολομέλειας… ]

……………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………….