ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Δ.Π.ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGA ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGA ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGA ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA” ΣΤΙΣ 23-9-2021 ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΚΥΡΙΟ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΣΙΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΔΩΣΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΕΟΪΔΡΥΘΕΙΣΕΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΣΙΜΟ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ( ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015 ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ) ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ», «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β’» κ.α. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ THΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 2013. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΜΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΜΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΣΥΓΧΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΕΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΤΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΝΟΜΟΣ 1850/1989 (ΠΡΟΟΙΜΙΟ). ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ( ΕΝΕΓΧΟ ) ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ..!!

…………………………………………………………………………..

ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (vid)

………………………………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………………..