ΟΙ ΑΛΦΑ ΚΑΙ Ο ΩΜΕΓΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΟΙ ΑΛΦΑ ΚΑΙ Ο ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΙ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΕΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΛΟΓΟ, Η ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ.

ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΛΦΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ! 

ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΛΦΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΘΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΒΙΟ  ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΛΦΑ ΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ  ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

 ΑΡΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΩΜΕΓΑ.

ΟΠΟΥ η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ, ΟΜΙΛΕΙ, ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΜΑΣ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ.ΑΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι 1 ΕΝΑ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ. 

ΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΙΔΙΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 4 ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΟΜΕΙΤΑΙ, ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ, ΣΥΝΘΕΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ.

ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 84, ΟΠΟΥ 8 + 4 = 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΩΔΙΚΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ: ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΤΩΡΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΜΕΙΤΑΙ, ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ, ΣΥΝΘΕΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΧΡΟΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ.

 ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΤΗΝ  ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ 12 ΔΩΔΕΚΑ:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΞΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ, 11 ΚΑΙ 12, ΣΤΑ 2 ΔΥΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ. ΟΜΩΣ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ:
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ,

«ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΩΣΟΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΚΤΕΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ», 

ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 1 + 2 = 3 ΤΡΙΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 1 + 2, 1 ΕΝΑ + 2 ΔΥΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ, ΤΟ 3 ΤΡΙΑ (1 ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ) + (2, ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ) = 3 ΤΡΙΑ, ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ. 

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ:

3 = 12 ΚΑΙ 12 = 3. 

ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ:

1) ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1 ΕΝΑ 

2) ΑΛΦΑ = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1 ΕΝΑ 

3) ΩΜΕΓΑ = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1 ΕΝΑ 

ΑΡΑ,

1) ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ = 1 ΕΝΑ 

2) ΑΛΦΑ = 1 ενΑ 

3) ΩΜΕΓΑ = 1 ενΑ  

1 + 1 + 1 = 3 ΤΡΙΑ 

ΑΛΛΑ: 1 + 1 + 1 = 1 ΜΙΑ ΕΝΑΔΑ  

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ, ΙΣΩΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΟΤΙ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΟ, ΙΣΩΣ, ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 3 ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΙΔΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι, ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΕΙΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ 1 ΕΝΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ.

ΕΤΣΙ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ, ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ 1 ΕΝΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ 1 ΕΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ:

ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΔΙΟΤΙ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΓΙΣΤΑ, ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ   ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ, Ο ΩΜΕΓΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ 1 ΕΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ. 

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. 

ΟΙ ΑΛΦΑ??? ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!  

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΛΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑ!  

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑ! 

ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑ!  

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ!  

ΚΑΙ ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ:

1) ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ 

2) ΑΛΦΑ 

3) ΩΜΕΓΑ  

ΤΟ ΑΛΦΑ ΜΕΣΩΟΥΡΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ:ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ 6 ΕΞΙ ΑΛΦΑ, ΕΝΩ ΩΜΕΓΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ. 

ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΟΠΩΣ:

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ 1 ΕΝΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΛΦΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ 6 ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΘΕΙΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΦΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΜΕΓΑ. Ο ΩΜΕΓΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 1 ΕΝΑΣ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, 1 ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΟΝΑΧΟΣ, ΜΟΝΑΔΑ Ι ΑΠΟΛΥΤΗ, 1 ΕΝΑΣ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ, Ο 1 ΕΝΑΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ! ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ! 

 ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΑΛΦΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ.

 ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΚΚΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ

 
ΕΝΤΥΠΟ