ΤΗΝΟΣ. ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ: ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
https://www.facebook.com/η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών-2224773517841196/photos/pcb.3013340778984462/3013268325658374/

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ 24-12-2020 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ” Ενεργειακή Κυκλάδων Ε.Π.Ε. ” ΓΡΑΦΕΙ:(αποσπάσματα) [Στην επίμαχη «Επιστολή» του, ο κ. Στέφας προς δημιουργία παραπειστικών εντυπώσεων, αποκρύπτει συνειδητά και σκοπίμως ότι αντικείμενο της αντιδικίας του Δήμου Τήνου με την Εταιρεία που εκπροσωπεί (και στην οποία συμμετέχει και γερμανική εταιρεία) είναι η διέλευση και η πραγματοποίηση εργασιών από την ίδια, τους υπαλλήλους και τους εργολάβους της εντός δημοτικής έκτασης, χωρίς τη συναίνεση του Δήμου μας. Ουδέποτε ο Δήμος μας ρωτήθηκε από την Εταιρεία του κ. Στέφα που, όπως ισχυρίζεται, τόσο πολύ «κόπτεται» για τη νομιμότητα, εάν συναινεί και με ποιους όρους προκειμένου να επέμβει εντός της δημοτικής περιουσίας

Τέλος και για  να μην θεωρηθεί ότι μένει καμία αιτίαση αναπάντητη, ως προς τις άδειες διέλευσης βαρέων οχημάτων που ο κ. Στέφας ισχυρίζεται ότι αδικαιολόγητα του αρνούμαστε…]

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ 22-09-2021 ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ !!! [ Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών Για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστές στο ίδιο έργο. Έκδοση αδειών διέλευσης βαρέων οχημάτων από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Έκδοση αδειών διέλευσης από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Τήνου…] ( ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ;;; ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΙ ΑΦΟΥ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ;;; ) ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ !!

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Ενεργειακή Κυκλάδων Ε.Π.Ε. “ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!! ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!! ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΛΕΙΝΩ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ;;; ΦΕΚ 1 & 2/1833. ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ-ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ-ΔΟΥΛΟΥΣ

Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΔΑΣΗ. ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (βίντεο)… ΚΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ…!

ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

…………………………………….

Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών Απειλές κατά του κόσμου που παραμένει, ενώ πρώην Δήμαρχος του νησιού μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας. Ο δεύτερος τραυματίας περιμένει να ξαναέρθει το ασθενοφόρο. Περιπολικά και γερανούς έχουμε πολλούς, ασθενοφόρο ένα.

Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών Για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστές στο ίδιο έργο. Έκδοση αδειών διέλευσης βαρέων οχημάτων από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Έκδοση αδειών διέλευσης από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Τήνου. Επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας στο τμήμα του δημοτικού οδικού δικτύου που καταλήγει στην είσοδο του εργοταξίου. Έλευση αστυνομικών ενισχύσεων στο νησί. Συνηθίσαμε.

Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, με τις άδειες διέλευσης από το δημοτικό οδικό δίκτυο να είναι σε ισχύ, παρά την περιφρούρηση των πολιτών, ο μόνος δρόμος που οδηγεί στα Πράσσα, αποκλείεται από την τοπική αστυνομία, μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη απαγόρευση κυκλοφορίας, μέτρο έκτακτου χαρακτήρα με γνώμονα «την δική μας ασφάλεια». Τα δύο οχήματα με φορτίο τμήματα ανεμογεννητριών, μετά από 20 ημέρες σε ακινησία, διανύουν τα τελευταία χιλιόμετρα και τελικώς, μεταφέρουν τους δύο πύργους στο εργοτάξιο της εταιρείας. ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ )

 

……………………………….

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ε.Π.Ε.

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου προς την Ενεργειακή Κυκλάδων Ε.Π.Ε.

Στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου συζητήθηκε προ ημερησίας διατάξεως, το ψήφισμα που κατέθεσε το σώμα προς την Ενεργειακή Κυκλάδων. Εισηγητής του θέματος ήταν ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος.

Το ψήφισμα αναφέρει:

ΨΗΦΙΣΜΑ Του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου.

ΠΡΟΣ: Την Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ε.Π.Ε.»που εδρεύει στον Οτζιά της νήσου Κέας του Νομού Κυκλάδων, Τ.Κ. 84002, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Προς τον ιστότοπο «energypress.gr».

**********************

Στις 30.11.2020 αναρτήθηκε στον ως άνω ιστότοπο «energypress.gr», η «Επιστολή» του νομίμου εκπροσώπου της «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ε.Π.Ε.», κ. Ιωάννη Στέφα, δια της οποίας επιχειρήθηκε έτι μία φορά η διαστρέβλωση της πραγματικότητας μέσω μίας πρωτοφανούς προσωπικής επίθεσης προς το Δήμαρχο Τήνου αλλά και συνολικά προς το Δημοτικό μας Συμβούλιο και την τηνιακή κοινωνία.

Ειδικότερα:

[ Στην επίμαχη «Επιστολή» του, ο κ. Στέφας προς δημιουργία παραπειστικών εντυπώσεων, αποκρύπτει συνειδητά και σκοπίμως ότι αντικείμενο της αντιδικίας του Δήμου Τήνου με την Εταιρεία που εκπροσωπεί (και στην οποία συμμετέχει και γερμανική εταιρεία) είναι η διέλευση και η πραγματοποίηση εργασιών από την ίδια, τους υπαλλήλους και τους εργολάβους της εντός δημοτικής έκτασης, χωρίς τη συναίνεση του Δήμου μας.

Ουδέποτε ο Δήμος μας ρωτήθηκε από την Εταιρεία του κ. Στέφα που, όπως ισχυρίζεται, τόσο πολύ «κόπτεται» για τη νομιμότητα, εάν συναινεί και με ποιους όρους προκειμένου να επέμβει εντός της δημοτικής περιουσίας…

Τέλος και για  να μην θεωρηθεί ότι μένει καμία αιτίαση αναπάντητη, ως προς τις άδειες διέλευσης βαρέων οχημάτων που ο κ. Στέφας ισχυρίζεται ότι αδικαιολόγητα του αρνούμαστε, αφενός παρασιωπά το γεγονός ότι οι συνεργαζόμενές του εταιρείες έχουν αλλάξει δύο φορές ως τώρα τις προτεινόμενες διαδρομές και δεν έχουν παράσχει τις δέουσες διευκρινίσεις ως προς τα υποβληθέντα αιτήματά τους και αφετέρου θα πρέπει να εξηγήσει γιατί δεν έχει μέχρι σήμερα προσφύγει ενώπιον των αρμόδιων αρχών αφού, όπως ισχυρίζεται, η άρνηση του Δήμου μας στερείται νομιμότητας. ] ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ )

………………………..

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ !!! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

ΔΕΗ. Στην Αυστραλιανή πολυεθνική Macquarie το 49% του ΔΕΔΔΗΕ για 2,1δις… ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ !!

ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΕΛΒΟ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 29ΕΚ ΕΥΡΩ !! ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ !!!

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 500.000€ ΧΡΗΜ/ΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΕ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. άρθρο 8, παρ. 3 του ν. 3213/2003

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΕ ΡΕΥΜΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΥΛΙΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ. ( Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ !! )

……………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..