Απάντηση στις ψευδείς δηλώσεις του δημάρχου Νεάπολης – Συκεών Σίμου Δανιηλίδη στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» στις 23-9-2021

ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θεσσαλονίκη
23 Σεπτεμβρίου 2021
Απάντηση προς τις ψευδείς δηλώσεις του δημάρχου Νεάπολης – Συκεών Σίμου Δανιηλίδη στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» στις 23 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών κ. Σίμος Δανιηλίδης σήμερα το πρωί προέβη σε ψευδείς και ανυπόστατες δηλώσεις παραλληλίζοντας το κίνημα της «επιτροπής αυτοχθόνων Ελλήνων ιθαγενών» με την Ελλήνων Συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα.
Η Ελλήνων Συνέλευσις αποτελεί την μοναδική νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων που μέσα από νόμιμες διαδικασίες καλεί τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες να ενημερωθούν και να ενωθούν με σκοπό την διοίκηση της χώρας μας παραμερίζοντας κάθε λόγο διχασμού όπως κόμματα, δόγματα, πολιτικές πεποιθήσεις.
Ο κ. Δανιηλίδης αγνοεί και αποφεύγει να θίξει ουσιαστικά προβλήματα όπως το μεταναστευτικό, τις συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, τον πτωχευτικό νόμο που ξεγυμνώνει τους Έλληνες αφήνοντάς τους βορά των τραπεζιτών.
Ταυτόχρονα ο τηλεοπτικός σταθμός Mega φιλοξενεί τον δήμαρχο και οι δημοσιογράφοι της πρωινής εκπομπής αποδέχονται τις απόψεις του και τις αναπαράγουν δίχως να έχουν πρωτίστως προχωρήσει σε οποιαδήποτε έρευνα. Το ίδιο πράττει και ο εξωτερικός ανταποκριτής σε ζωντανή σύνδεση.
Ο συνειρμός του κ. Δανιηλίδη ήταν άτοπος, ψευδής και συκοφαντικός. Την ίδια στιγμή που η Ελλάς βάλλεται σε κάθε τομέα μέσω υπέρμετρης φορολογίας για τουλάχιστον 10 χρόνια, με αποτέλεσμα να πλήττεται η ψυχολογία των Ελλήνων πολιτών, να επικρατεί κατάσταση πανικού στον τομέα της υγείας και στην παιδεία, αυτού του είδους οι ισχυρισμοί αποσκοπούν στην υποδαύλιση ενός οργανισμού και του Πολιτικού Φορέα που ιδρύθηκε για να προασπίζει και ανακτήσει πίσω τα δίκαια όλων των Ελλήνων και του Ελληνισμού σε όλο τον πλανήτη.
Ο Εκπρόσωπος τύπου Α’
Δήμος Δημαρέσης
………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..