ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ.. “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ” ΣΤΟ “ΓΕΓΟΝΟΣ” ΠΑΤΕΝΤΑ : WO2020060606A1 – Σύστημα κρυπτονομισμάτων που έχουν σχέση δεδομένων δραστηριότητας σώματος

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ευάγγελος Ηρακλείδης * Κατά ειρωνικό τρόπο, αν το έλεγε αυτό στο Facebook του, θα τον “ΜΠΛΟΚΕΡΝΑΝ ή ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ” !! O Mark Elliot Zuckerberg ΕΙΠΕ : ..«ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΤΟΥ DNA ΜΕ RNA»
Βίντεο_1ο:https://seed177.bitchute.com/Whuei2DGmgBn/VbcVdXXdnsRT.mp4

 

*#ΚΑΠΟΙΟΣ_ΚΑΝΕΙ_ΤΟΝ_ΘΕΟ_ΜΕ_ΕΝΑ_ΛΑΠΤΟΠ_ΚΑΙ_ΘΑ_ΤΟΥ_ΚΟΨΩ_ΤΑ_ΧΕΡΙΑ. Βίντεο_2ο:https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/3196860187204138/

1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ.. “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ” ΣΤΟ “ΓΕΓΟΝΟΣ”
ΠΑΤΕΝΤΑ : WO2020060606A1 – Σύστημα κρυπτονομισμάτων που έχουν σχέση δεδομένων δραστηριότητας σώματος – (GREAT RESET)


..Τα δεδομένα της δραστηριότητας του σώματος μπορεί να δημιουργηθούν με βάση την αισθητή δραστηριότητα του σώματος του χρήστη. Το σύστημα κρυπτονομισμάτων που συνδέεται επικοινωνιακά με τη συσκευή του χρήστη μπορεί να επαληθεύσει εάν τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος πληρούν μία ή περισσότερες προϋποθέσεις που τίθενται από το σύστημα κρυπτονομισμάτων και να απονείμει κρυπτονόμισμα στο χρήστη του οποίου τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος έχουν επαληθευτεί…
ΦΩΤΟ:https://www.facebook.com/photo/?fbid=3292322530991236
Πηγή:https://patents.google.com/patent/WO2020060606A1/en
ΜΕΤΑΦΡ:https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=el…
2) ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ.. “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ” ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ “ΓΕΓΟΝΟΣ”
ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ “ΕΜΒΟΛΙΩΝ” ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ “ΕΞΥΠΝΗ(Smart) ΣΥΣΚΕΥΗ (Wifi – κτλ)
ΦΩΤΟ:https://www.facebook.com/photo/?fbid=3291460621077427
Μετάφραση:https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto…
Πηγή:https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2…
* ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ “ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ” (ΤΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΧΡΗΜΑ) “Η BIS δοκιμάζει διεθνείς διακανονισμούς με ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας” – 2 Σεπτεμβρίου 2021
ΦΩΤΟ:https://www.facebook.com/photo/?fbid=3285399191683570
Πηγή&Μετάφραση:https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto…
===========
“ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ” : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ” ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΩΝ & IDIOT_ΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ Σ΄ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ :
#The_First_Global_Revolution: «Λόγω της ξαφνικής απουσίας παραδοσιακών εχθρών», πρέπει “ΓΡΑΦΟΥΝ” να «εντοπιστούν νέοι εχθροί». [2] «Αναζητώντας έναν νέο εχθρό» για να μας … “ενώνει”, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της «υπερθέρμανσης του πλανήτη», η έλλειψη νερού, οι “λοιμοί” η πείνα «και τα παρόμοια» θα ταιριάζουν στο σχεδιασμό. Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση και μόνο μέσω αλλαγμένων στάσεων και συμπεριφορών μπορούν να ξεπεραστούν. «Ο πραγματικός “τους” εχθρός λοιπόν, είναι η ίδια η ανθρωπότητα.» [3] : https://www.facebook.com/photo/?fbid=3197639207126236
https://www.facebook.com/angelo.irakleides/posts/3285454178344738

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ – ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.. : Βίντεο:https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/3195113427378814
Πηγή:https://evangelos-irakleides.blogspot.com/…/blog-post…

#ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ_ή_ΚΑΝΕΙΣ_ΠΩΣ_ΔΕΝ_ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
#ΤΙΠΟΤΑ_ΔΕΝ_ΑΛΛΑΖΕΙ_ΑΝ_ΔΕΝ_ΑΛΛΑΞΕΙΣ_ΠΡΩΤΑ_Ε_ΣΥ

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
13.0 ΥΓΕΙΑ
Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.