ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ !!! ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΕΠΣ) ΠΕΡ/ΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ (ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ)

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ !!! ΠΡΩΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΔΟΛΩΜΑ Ν’ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ( ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ , ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΛΛΗΘΩΡΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ …

ΜΟΝΟΣ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ Ο,ΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ !!!

ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΧΟΥΜΕ 49.000 ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ 19/10/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ !!!

ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (εκπόνησης τεχνικών μελετών) ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ” ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΕΠΣ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ (ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ)

ΑΥΤΟ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ( ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ *ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ… Η ΝΟΤΙΑ ΗΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΑΛΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΝΕΔΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ) …

… ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΤΟ … ΤΑΪΠΕΔ !!!

[ «Υποθηκεύεται» και η Ηλεία; – Στο ΤΑΙΠΕΔ 121 ακίνητα

*Τα ακίνητα του δημοσίου στο νομό μας, δεν φαίνεται πως θα «περάσουν» άμεσα στο νέο φορέα αλλά η πώλησή τους θα γίνει σταδιακά

*Στη λίστα η έκταση της ΔΕΠΟΣ στις Θίνες Βαρθολομιού, τα μεγάλα παραλιακά «φιλέτα» σε όλο το μήκος του Ηλειακού αιγιαλού, κτίσματα και ακίνητα σε όλες τις πόλεις του νομού, μεγάλα αγροτεμάχια, οικόπεδα πάρκα κ.α … ] ( ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ )

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ …

https://ted.europa.eu/udl?uri=TED%3ANOTICE%3A461619-2021%3ATEXT%3AEL%3AHTML&src=0&tabId=0&fbclid=IwAR0Fit5DpiqquMgLaG7HOkkIBZi7ToQ1Vqm9MZqC66KDqsLFCf9oJXaTcyk

Σύντομη περιγραφή:

«ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΕΠΣ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ (ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: ΔΕ ΠΥΡΓΟΥ, ΙΑΡΔΑΝΟΥ, ΒΩΛΑΚΟΣ. ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ: ΔΕ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ: ΔΕ ΛΕΧΑΙΝΩΝ, ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ, ΒΟΥΠΡΑΣΙΑΣ, ΚΑΣΤΡΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ. ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ: ΔΕ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ, ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ)»

……………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.