ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… *(vid)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΔΕΜΕΡΤΣΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ – ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΙΑ ΒΙΛΑ !!!
ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!!!
ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΧΗΜΑΤΑ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ,ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ,ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ , ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ 0,5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΚΩΣ 2 ΟΡΟΥΣ :
1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ
2) ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ 49.000 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΑΦΘΟΝΙΑΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ….ΔΙΑΒΑΣΕ ….ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ε.ΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ???..ΑΝ ΟΧΙ Ε.ΣΥ ΠΟΙΟΣ???

ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ…..

……………………………..

Ε.ΣΥ ΠΥΡΓΟΥ
ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 68 – ΤΚ 27131 ΠΥΡΓΟΣ
ΤΗΛ.2621400384
esypyrgouilias@gmail.com
…………………………………………………………………..