ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΟΥ. ΒΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΗ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ (600ΔΙΣ) ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: 😛 🙂 ΡΕ ΚΟΨΙΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΟΥΛΑ !!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΟΥΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΗΛΕΚΥΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΒΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ !!!

ΡΕ ΚΥΡΑ ΜΑΝΤΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΩΝΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ !!! ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 107376/15.11.2017 ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ “ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13

ΑΘΩΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 13/12/2019 (ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ)

ΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ , ΚΥΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥΛΑ , ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!

ΡΕ ΚΥΡΑ ΜΑΝΔΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΥΕΡΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΥΠΑΤΑ ;;;

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ !!! Ή ΑΛΛΙΩΣ … ΗΤΑΝ 28-6-2013 ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΚΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ … ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ 600ΔΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ: “…ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…ΓΙΑ ΤΑ 600 ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ‘Η ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ…” !!! ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΜΠΟΥΖΙ !!!

ΩΧ ΑΜΑΝ ΚΥΡΑ ΜΑΝΔΡΟΥΛΑ ΜΑΣ !!! ΑΧΩΝΕΥΤΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ !!! ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ … ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΠΙΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ Apostille ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!

ΣΤΟ 3:07 ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΜΑΝΔΡΟΥΛΑΣ !!! 😛 😛 :mrgreen:

……………………………………

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 27/6/2897(2013): ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. (ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013) (βίντεο)

………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.