Η ¨ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ¨ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (vid)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

ELEFSIS TV ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΥΨΟΥΣ 600+ ΔΙΣ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΡΩΜΑΙΟ, ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ¨ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ¨ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ

ΘΑΝΑΣΗ ΡΩΜΑΙΟ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: romthan1988@gmail.com -694 6564 046

……………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.