“ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ”. (vid)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

WEB TV ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΤΟ “WEB TV ΔΙΟΜΗΔΗΣ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: “ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ”.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΥΝΕΠΩΣ, Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ.

…………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.