ΑΥΞΗΣΗ ΕΩΣ 50% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ !!! ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟΥΣ ΛΩΠΟ-ΔΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΣΤ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΤΗΝ 3-8-2021 ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΓΡΑΦΕ … Πιάσαμε ρεκόρ Ευρώπης στην… τιμή του ρεύματος! https://www.sofokleousin.gr/espase-rekor-eyropis-i-timi-tou-reymatos-stin-ellada

ΚΑΙ ΤΗΝ 31-8-2021 ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ … ΑΥΤΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ … ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ …

… ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!! ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟΥΣ ΛΩΠΟ-ΔΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΣΤ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ … ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΩΔΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ …

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ-ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ !!

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΔΑΣΗ. ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (βίντεο)… ΚΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ…!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ … ΘΑ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΔΗ …

ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ !!!

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ
………
7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι
υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.

………………..

… ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΟΣ …

…………………

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ… ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ GPS ( ΓΕΩΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ) !! (βίντεο)

…………………….

ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ή > ΕΡΓΑΣΙΑ > ΤΑΜΕΙΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ > ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ;; ΔΙΑΛΕΞΤΕ !

……………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..