ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΗΓΑΝ ΝΑ “ΠΕΡΑΣΟΥΝ” ΩΣ ΠΡΟΟΙΜΙΟ “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;; ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ !!! ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ “ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ !!! ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΑΞΕΛ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ !!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΑΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ !!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ !!!

ΕΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ !!!

……………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..