ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ !!! 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!! ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !!! ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ !!! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ !!! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ !!! Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

………………………………….

…………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..