Ο Υπαρχηγός της Π.Υ.: Απειλεί με διώξεις τους πυροσβέστες που προέβησαν σε αποκαλύψεις για τη βόρεια Εύβοια

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ Ιάκωβου Κλεφτοσπύρου ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ…

ΠΗΓΗ: https://www.newsbreak.gr/ellada/235924/panikos-yparchigos-pyrosvestes-apokalypseis-voreia-eyvoia/
ΑΛΦΕΙΟΣ: Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ !!!
… ΤΙ ΛΕ ΡΕ Κλεφτοσπύρο !!! ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ;;; ΑΚΟΥ ΡΕ Κλεφτοσπύρο … ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ … ΤΑ ΟΥΝΙΜΟΓΚ ΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ;;;
ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΣΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΗΣΥΧΟΥΣ !!!
… ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΨΑΛΙΣΤΗΚΕΣ ΩΡΕ Κλεφτοσπύρο ;;; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΜΑΣ …
……………………………………………….

Φωτιές, που δεν σβήνουν ούτε με το… Ιλιούσιν, άναψε στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής το χθεσινό δημοσίευμα της «δημοκρατίας» με τις καταγγελίες-σοκ στον Μιχάλη Ψύλο των πυροσβεστών της βόρειας Εύβοιας, οι οποίοι έδωσαν τη μάχη της κατάσβεσης με την ψυχή τους, αλλά με απαρχαιωμένα μέσα, ολόκληρα μερόνυχτα!

Και είναι τέτοια η ενόχληση στο αρχηγείο, που, όπως πληροφορηθήκαμε, ο υπαρχηγός Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια: Αντί να λάβει υπόψη του τις συγκλονιστικές καταγγελίες και με το κύρος και τη βαρύτητα της θέσης του να ζητήσει από την πολιτική ηγεσία να βελτιωθούν τα πράγματα στη δασοπυρόσβεση, άρχισε να τηλεφωνά, να ψάχνει ποιοι πυροσβέστες μίλησαν για να τους τιμωρήσει, να απειλεί θεούς και δαίμονες επειδή ειπώθηκε η αλήθεια.

Επειδή αποκαλύφθηκε για ποιον λόγο έγινε στάχτη το πιο όμορφο κομμάτι εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων της βόρειας Εύβοιας, μαζί με εκατοντάδες σπίτια και πάρα πολλές επιχειρήσεις. Επειδή αποκαλύφθηκε για ποιον λόγο καταστράφηκαν οικονομικά χιλιάδες άνθρωποι και επιχειρήσεις. Επειδή αποκαλύφθηκαν οι ευθύνες, τις οποίες υποτίθεται ότι αναζητεί ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και θα τις αποδώσει. Επειδή αποκαλύφθηκε ότι η πολιτική ηγεσία είναι υπόλογη που στέλνει τις πυροσβεστικές δυνάμεις στην κατάσβεση των πυρκαγιών με «κομμένα φτερά»…

«Αντιμετωπίσαμε τη φωτιά με απαρχαιωμένα μέσα»

«Ξέρετε γιατί μας νίκησε η φωτιά; Γιατί τα τεχνικά μέσα με τα οποία έπρεπε να την αντιμετωπίσουμε είναι απαρχαιωμένα. Ντρέπομαι να αντικρίσω τους ανθρώπους που κάηκαν τα σπίτια τους, οι αποθήκες τους, τα ζώα τους. Νιώθουμε σαν να φταίμε εμείς, κι ας δώσαμε μια τιτάνια μάχη ενάντια στις φλόγες», ήταν μία από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες στη «δημοκρατία». «Μου έδωσαν να οδηγήσω πυροσβεστικό που δεν είχε χειρόφρενο, ούτε φρένα», είπε ένας άλλος.

«Αεροπλάνα δεν ήρθαν ούτε την πρώτη ούτε τη δεύτερη ημέρα, με αποτέλεσμα η φωτιά να γιγαντωθεί. Όσο για τον συντονισμό… ανέκδοτο! Κορόιδευαν τον κόσμο», είπε ένας τρίτος. Στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής, αντί να απειλούν τους πυροσβέστες που μίλησαν στη «δημοκρατία» για να τους τιμωρήσουν, ας τους καλέσουν για να τους συγχαρούν. Αυτό πρέπει να κάνουν! ΠΗΓΗ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ) ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ;

ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΕΚΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΤΑ ΔΑΣΟΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ!

………………………………………………………….

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ Π/Σ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ !!

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑ. “υπάρχει πολιτικό μέσον;” ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΑΣΤΥΝ/ΚΟΣ ΑΦΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ… (βίντεο)

ΕΝΑ Beriev-200 ΚΟΣΤΙΖΕΙ 50.000.000€ !! ΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ …

Πυρκαγιές – Σινούκ: Παραίτηση από τον διοικητή Αεροπορίας Στρατού !! Τον μεταθέσανε εν μέσω πυρκαγιών !!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ TYFONAS-TYPHOON. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΟΥ !!!

ΑΠΟ ΤΟ 2014 Με διαχρονική «εντολή» Σαμαρά, Τσίπρα, Μητσοτάκη 100 πυρ/κά οχήματα σαπίζουν…

Το Αστεροσκοπείο διαψεύδει τον Χαρδαχάλια για δήθεν ανέμους 6 μποφόρ στο Τατόι

Ο ΧΑΡΔΑΧΑΛΙΑΣ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ 1,76 δις για “αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας” ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ.

ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Η ΑΤΤΙΚΗ !! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ Γ@ΜΗΤΣΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 1,76 δις για “αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας” !!

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;

………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..