ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ

ΑΡΘΡΑ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑ

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΤΟΥ 1ου Π.Κ.Χ. ΑΙΩΝΑ, ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ??

ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΘΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ»!!
ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ», ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙΣΑΡΑ, ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ??
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΤΑΝ ΣΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ.
ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΗΛΘΕ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ:
Ο ΓΑΪΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡ, ΕΞΕΛΕΓΗ ΥΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ ΓΑΛΑΤΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 58 ΕΩΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 51 Π.Κ.Χ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΑΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ «ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» Ή «DE BELLO GALLICO».
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 58 Π.Κ.Χ., ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΠΙΕΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦ’ ΕΤΑΙΡΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΣΑΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΥΦΟΡΕΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΑΛΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΟΥΣΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ, ΤΟΙΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΛΕΜΑΝΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΙΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΔΑΝΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΠΛΕΟΝ ΣΤΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΞΟΔΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΗΚΟΥΑΝΩΝ.
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΑΙΔΟΥΩΝ ΓΑΛΑΤΩΝ ΔΟΥΜΝΟΡΙΓΑ, ΟΙ ΣΗΚΟΥΑΝΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΙΔΟΥΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΒΑΡΡΩΝ, ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΤΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ.
Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΡΟΣ ΤΟΥ 58 Π.Κ.Χ. ΜΕ ΕΠΤΑ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΠΕΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΑΒΑΙΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΑΡΑΡΙ.
ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ, ΥΠΕΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ.
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΥΤΗ, ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡ ΠΕΡΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ.
Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΒΙΒΡΑΚΤΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΛΙΓΓΟΝΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ, ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ, ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡ, ΩΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:
«…ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ ΑΝΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΗΤΑΝ ΕΛΒΕΤΩΝ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΛΙΓΓΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΛΑΤΟΒΙΚΩΝ ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ, ΡΑΥΡΑΚΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΕΙΣ, ΒΟΪΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΝΝΕΝΗΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΣΑΡ, ΑΝΕΥΡΕΘΗΚΕ ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ….»
(DE BELLO GALLICO, ΒΙΒΛΙΟ Ι, 29, ΕΚΔΟΣΕΙΣ Δ. Ν. ΠΑΠΑΔΗΜΑ).
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΕΙΤΑΙ, ΗΤΑΝ ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΚΕΛΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 1ο Π.Κ.Χ. ΑΙΩΝΑ. Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΕ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ, Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΥΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΩΦΕΛΗΜΑ.
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΠΗΓΗ:
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)
ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013

………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.