ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ;; ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΔΙΕΘΕΣΑΝ 224.000.000€ ΓΙΑ “ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ” ΜΕ “ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ” – ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΑΣΗ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΧΙΛΟΚΑΜΜΕΝΕ ΧΙΛΙΟΠΝΙΓΜΕΝΕ ΧΙΛΙΟΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΕ … ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΕ … ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!! 

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ … ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ … ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ …

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ !!! ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!!

…………………..

ΘΕΣΠΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ “Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ”!
Πώς θα λειτουργεί:
Το δασαρχείο θα ορίζει την περιοχή που χρειάζεται προστασία, αποκατάσταση και τεχνητή αναδάσωση και τις προδιαγραφές αυτών. Π.χ. είδος δέντρων που θα φυτευτούν, προσαρμοσμένα στις οικολογικές συνθήκες της περιοχής με εμπλουτισμό της βλάστησης με κατάλληλα πλατύφυλλα πυράντοχα είδη.
Ο ανάδοχος αναδάσωσης θα αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης που θα εγκριθεί άμεσα από το δασαρχείο και στη συνέχεια θα προχωράει στις αναγκαίες ενέργειες για την προετοιμασία του εδάφους για την εξασφάλιση της επιτυχίας της αναδάσωσης.
Η πράξη ορισμού αναδόχου αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στη μελέτη και υλοποίηση των αντιδιαβρωτικών έργων προστασίας των εδαφών, καθώς και των έργων τεχνητής αναδάσωσης, χωρίς το Ελληνικό Δημόσιο να απεμπολεί οποιοδήποτε δικαίωμά του επί των εκτάσεων αυτών.
Δηλαδή,
Ο ανάδοχος αναδάσωσης θα αναλαμβάνει την αποκλειστική χρήση και εκμετάλλευση του δημόσιου δάσους για 50 ή 99 χρόνια (στην ουσία θα μετατρέπεται σε ιδιωτικό) χωρίς να πληρώνει μία. Θα επιδοτείται για τα έργα αναδάσωσης και αντιπλημμυρικά ενώ θα εκμεταλλεύεται κάθε δασική δραστηριότητα (πχ: ξύλευση, ριτήνη, μελισσοκομία κλπ). Θα μπορεί να εκμεταλλεύεται το δάσος με κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα που θα κρίνεται δημοσίου συμφέροντος όπως εγκατάσταση ανεμογεννητριών, φωτοβολταϊκών, κατασκευή ξενοδοχειακών μονάδων, παραθεριστικών χωριών κλπ.
Για να το κάνω πιό λιανά επάνω στην καμένη γή στήσανε μπίζνες.
Συμπέρασμα: αν θέλετε δικαιοσύνη “ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ”

………………………………………….

Κ. Σκρέκας: Καινοτομία ο θεσμός του αναδόχου αναδάσωσης

Στα μέτρα για την προστασία και την αποκατάσταση των καμένων περιοχών, αναφέρθηκε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας Μιλώντας με θερμά λόγια για το «τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης», ο κ. Σκρέκας είπε ότι στάθηκε αφορμή για τον θεσμό του ανάδοχου αναδάσωσης, εναν καινοτόμο θεσμό. Διευκρίνισε επίσης ότι έχει ήδη ξεκινήσει η υπογείωση εναέριων καλωδίων.

Ο υπουργός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, εξήγησε ότι μετά την σχετική έγκριση του Δασαρχείου ο ανάδοχος προχωρά με δικές του δαπάνες στην τεχνητή, όπου ορίζεται, αναδάσωση ενώ εκτίμησε ότι τα 224 εκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν από την κυβέρνηση πριν ακόμη ξεσπάσουν οι πυρκαγιές στην Εύβοια, αρκούν για τεχνητή αναδάσωση 165 χιλιάδων στρεμμάτων, «γεγονός που καταδεικνύει την προτεραιότητα της κυβέρνησης να προσαρμοστούν τα δασικά οικοσύστήματα έναντι της κλιματικής κρίσης».

Αναφορικά με τα Δασαρχεία που πλέον θα υπάγονται στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ο Κώστας Σκρέκας είπε ότι δημιουργείται νέα σύγχρονη δασική υπηρεσία ενδυναμωμένη με δομική μεταρρύθμιση.

Το ΥΠΕΝ προχωρεί σε δράσεις που θα κινηθούν σε επτά άξονες:

  •  χαρτογράφηση των καμένων εκτάσεων με την χρήση δορυφορικών δεδομένων
  •  κήρυξη αναδασωτέων εκτάσεων εντός 30 ημερών αντί 90 που ίσχυε μέχρι σήμερα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου
  •  άμεση απομάκρυνση των καμένων δέντρων που βρίσκονται στην παρόδιες περιοχές
  •  άμεση έναρξη αντιδιαβρωτικών έργων με κορμοδέματα και κλαδοπλέγματα αλλά και αντιπλημμυρικών έργων για τα οποία προωθείται ήδη η σύνταξη σχετικής μελέτης
  •  έκδοση δασικών αστυνομικών διατάξεων για τις καμένες περιοχές στις οποίες θα εξειδικεύεται κατά χώρο, χρόνο και τρόπο, η απαγόρευση συγκεκριμένων δραστηριοτήτων (θήρας, βόσκησης κ.α).
  • ιεράρχηση και επιλογή περιοχών με άμεση προτεραιότητα σε Εύβοια, Αττική και Πελοπόννησο για την αποκατάσταση της βλάστησης με φυσική αναγέννηση ή τεχνητή αναδάσωση.

……………………….

ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ… ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ.

ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Η ΑΤΤΙΚΗ !! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ Γ@ΜΗΤΣΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 1,76 δις για “αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας” !!

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ !! ΑΠΟ ΤΟΥΣ 332 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ. Αν σε ενδιαφέρει η αλήθεια πίσω από την κατάσβεση της φωτιάς…

Βροχή στην Εύβοια !! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΑΣΗ … ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΟΥΛΕΣ …

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10226042188618608&set=a.10216283277731935

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗ ΦΑΚΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ “ΤΥΡΙ” ΟΠΩΣ ΤΟ 2007 Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ 3ΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ”

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ… Στις άρτι καμμένες εκτάσεις δεν μπαίνουν δια ροπάλου οι εξής δύο: 1) Αναδασωτές και 2) Κατσίκια

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;

……………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..