ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑ. “υπάρχει πολιτικό μέσον;” ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΑΣΤΥΝ/ΚΟΣ ΑΦΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ… (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΕΖΗΣΕ ΕΠΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ …

ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΑ “ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ” ΟΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ …

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΑΝ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ …

ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ !!!! ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΩΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ !!!

ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ “ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΝ” ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΕΙ … ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ … ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ !!! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΕΙ …

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!

ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!! ΣΠΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ “αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη” ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ … ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ … ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΠΙΖΟΥΝ Μ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ !!!

ΣΠΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ … ΣΠΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΚΟ “ΜΕΣΟΝ” ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ “ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ” !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !!! ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΕΡΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΜΑ ΠΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ !!!

ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΛΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ Σ’ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΕΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ !!! ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ !!! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ “ΜΕΣΟΝ” ΟΥΤΕ “ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ !!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΣ-ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΚΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ !!! ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ !!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ !!!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !!! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ !!!

…………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..