ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ. Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΪΤ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΜΑ ΠΑΤΑΝΕ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΜΑ ΠΑΝΕ…

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 

Iordache Catalin Ο πλούτος του Κουβεϊτιανού δισεκατομμυριούχου Nasser Al-Kharafi που πέθανε

Παρακολουθήστε προσεκτικά – την τελευταία εικόνα
(ΑΛΦΕΙΟΣ: ... ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ … ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ … ΣΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΟΥ …
ΚΙ ΟΜΩΣ … ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ … ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΜΑ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΣΕΪΧΙΔΕΣ ΚΙ ΕΜΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΒΕΙΟΙ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ … )
……………………………………………………………….

Μετά από χρόνια ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ των ανταρτών Χούθι και των δυνάμεων που παραμένουν πιστές στον εξορισμένο πρόεδρο, οι πολίτες της Υεμένης αντιμετωπίζουν την χειρότερη ανθρωπιστική κρίση, καταγγέλλει ο ΟΗΕ.

Η περιοχή του Ασήμ της Υεμένης, η οποία βρίσκεται στην επαρχία Χατζάχ, είναι μια από τις φτωχότερες περιοχές και υφίσταται τις συνέπειες από τον πόλεμο που ξέσπασε το 2014, ο οποίος από τότε έχει επιδεινώσει την ανθρωπιστική κρίση στη χώρα. Ελλείψει τροφής, οι πεινασμένες οικογένειες που ζουν στο Ασλάμ, για να επιβιώσουν, αναγκάζονται να τρέφονται με βραστά φύλλα.

Σύμφωνα με τον Ουαλίντ Σχαμσχάν, που είναι επικεφαλής του τμήματος διατροφής του υπουργείου Υγείας στην επαρχία, το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους κατεγράφησαν 17.000 περιπτώσεις οξέως υποσιτισμού στην επαρχία Χατζάχ, αριθμός που υπερβαίνει τα στατιστικά στοιχεία οποιουδήποτε προηγούμενου έτους.

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι η χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στον κόσμο εξελίσσεται στην Υεμένη: 22,2 εκατομμύρια πολιτών χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια και 8,4 εκατομμύρια κινδυνεύουν από πείνα, ενώ 18 εκατομμύρια υποφέρουν από “επισιτιστική ανασφάλεια” .

Η ένοπλη σύγκρουση στην Υεμένη διεξάγεται μεταξύ των ανταρτών Χούθι και των δυνάμεων που παραμένουν πιστές στον εξορισμένο πρόεδρο, Αμπντ Ραμπούχ Μανσούρ Αλ Χάντι, ο οποίος υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία.

Από το 2015, ο πληθυσμός της Υεμένης δέχεται συνεχείς βομβαρδισμούς από τον διεθνή συνασπισμό του οποίου ηγείται το Ριάντ ενάντια στους αντάρτες Χούθι.

…………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΕ.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.