ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΔΕΟΣ ΚΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !! (βίντεο)

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ

ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΕΙΡΙΟΥ 31-07-2021 – Ε5 ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 ΕΝΑ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

……………………………………………………..

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ – ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ:
“ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΕΧΕΙ 360 ΗΜΕΡΕΣ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ, 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ (12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΩΝ 27 ΕΙΚΟΣΙΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ 1 ΕΝΑ ΤΩΝ 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ) ΚΑΙ 40 ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΝΝΕΑΔΕΣ ΗΜΕΡΩΝ (3 ΤΡΕΙΣ ΕΝΝΕΑΔΕΣ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΚ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΝΝΕΑΔΕΣ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ). Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΉΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ, ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΤΡΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΕΡΙ ΕΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΑ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ-ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΙΒΔΗΛΩΝ ΨΕΔΟΧΡΟΝΙΚΩΝ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ”.
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ – ΣΕΙΡΙΟΣ: https://www.aitherikigrafi.gr/seirios-kai-aphthonia
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ: https://www.youtube.com/watch?v=vvmpgU_me8s&t=117s

………………………………

DOCUMENT. ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΣΤΟ 18.23% ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΥΔΩΡ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ !! (φωτογραφίες)

……………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..