ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΑΘΑΝΑΣΙΑ”

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Βασιλειάδης Δημήτριος ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2019 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΑΘΑΝΑΣΙΑ”

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΟΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΣΤΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ. ΑΦΥΠΝΊΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΗΡΙΔΑΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΊΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 27-07-2021

……..

http://tadromenatonellinon.blogspot.com/2019/08/blog-post_14.html

https://www.aitherikigrafi.gr/epiklisi-athanasia

……………………………………………

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΟΝΟΥ-ΜΗΝΩΑ-ΠΕΡΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ. 10/5/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

…………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.