ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ (ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 16ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

ΟΙ #ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ #ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 16ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ #ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΗΣΟΥΊΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΜΑΤΑ?
ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ?
ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ?
Η ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Η K. ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΧΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ”
ΠΑΡΟΥΣΙAΖΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ: ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.