ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΗΤΕΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ. ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟΜΕΑ;

ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΕΝΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΑ.

ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΤΑΛΩΣ «ΠΟΛΙΤΗΣ – ΟΠΛΙΤΗΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ.

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΤΗΛ. 6977552279 E-mail: dstoumbos@gmail.com

…………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..