ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ.Π.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΤΟ “WEB TV ΔΙΟΜΗΔΗΣ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΞΩΝΗΣ ΣΟΛΩΝΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: “Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ”.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΞΩΝΗΣ, ΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟ, ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΞΩΝΗΣ, ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΤΕΧΝΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, Η ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ, Η ΧΑΛΚΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΟΧΟΪΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ, Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΩΝ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ.

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/105505504510…

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ: BLOG: https://saxonissolonypopsifiosboyleyt…

ΤΗΛ.: 6908674359 E-MAIL: ssaxonis68@gmail.com

……………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..