ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Novartis ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΡΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΣΤΟ Facebook

ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ …

……………………………………………….

Αποκάλυψη – φωτιά Παπαγγελόπουλου για δωροδοκίες πολιτικών από τη Novartis! (video)

[ … «Τα ψέματα της Ράικου»

Εξαιρετικά σκληρός ήταν ο Δ. Παπαγγελόπουλος στους χαρακτηρισμούς του απέναντι στην Ελένη Ράικου, την οποία χαρακτήρισε ευθέως ως «ψευδομάρτυρα». Ο πρώην υπουργός αποκάλυψε ότι η έρευνα για τα πεπραγμένα του συζύγου της που φέρεται να ζημίωσε το Δημόσιο κατά ένα τεράστιο ποσό, δεν έγινε επί των ημερών του, αλλά αντίθετα έγινε από ανεξάρτητη επιτροπή, υπαγόμενη στον υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια! Άρα, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, η Ράικου είπε τερατώδες ψέμα ισχυριζόμενη ότι ο Παπαγγελόπουλος επιχείρησε να ενοχοποιήσει τον άντρα της.

Αίσθηση όμως προκάλεσαν και οι αποκαλύψεις για τα εμβάσματα που έπαιρνε ο σύζυγος της Ελένης Ράικου από την Novartis και πως η πρώην εισαγγελέας επιχείρησε να τα καλύψει κατά την κατάθεση της στην προανακριτική της Βουλής. Στην αρχή, αρνήθηκε την ύπαρξή τους, έκανε λόγο για πλαστά έγγραφα που είχε δημιουργήσει η Ελένη Τουλουπάκη. Μόλις όμως οι καταθέσεις επιβεβαιώθηκαν, η Ράικου έκανε λόγο για «έσοδα από την συνεργασία του συζύγου της με την φαρμακοβιομηχανία βάση νόμιμου συμβολαίου». Όταν όμως η εξεταστική επιτροπή της Βουλής της ζήτησε να προσκομίσει το συγκεκριμένο συμβόλαιο το οποίο επικαλέστηκε, η ίδια ισχυρίστηκε πως δεν διαθέτει πλέον το συμβόλαιο, γιατί είχε καταστραφεί από πλημμύρα στο σπίτι της! … ]

[ … Είναι δε βέβαιος ότι το υπόμνημα που κατέθεσαν οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Αβραμόπουλος, Στουρνάρας, Γεωργιάδης και Λοβέρδος, είναι αποτέλεσμα του πανικού τους, μετά την δίωξη Αγγελή… ]

…………………………………………..

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ …

……………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ …

Πόρισμα του ΕΟΠΥΥ «καίει» τον σύζυγο της Ελ. Ράικου

Novartis: Η Τουλουπάκη αθωώνει τον σύζυγο Ράικου -Δεν έκανε παράνομες συνταγογραφήσεις Τονίζεται δε ότι «από τον έλεγχο των εμβασμάτων προκύπτει πως ο ιατρός Κ.Λ., έλαβε από τη NOVARTIS , δύο εμβάσματα ,συνολικού ποσού 2.020,00 ευρώ».

Κατάθεση Ράικου για την υπόθεση Novartis και την έρευνα κατά Παπαγγελόπουλου

Σύζυγος Ελ.Ράικου για το πόρισμα του 1,7 εκατ. ευρώ: «Είναι υπόθεση φούσκα»

Προήχθη σε εισαγγελέα εφετών η Ελένη Ράικου- Είχε καταγγείλει το παραδικαστικό Παπαγγελόπουλου

……………………………………………………………….

ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ … “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.”

……………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.