Shocker!!! El Pais: Πρωτοφανής νόμος στην Ισπανία – Θα αφαιρεί τα δικαιώματα των πολιτών λόγω υγειονομικών κρίσεων !!! ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ… Shenario Rockefeller Foundation 2010

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΚΑΝΑ … ΤΟΥ ΝΑΝΑ ΑΚΟΥΦΟ-ΑΝΤΟ …ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ…

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ !!!

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ…

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ !!!

………………………………………………………

Nikolas Agrios Σας μεταφέρω όπως μπορώ, γραπτώς, τι λέει στο βίντεο για το πιθανό μέλλον μας:

( ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ … ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ … )

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ …

[ … Μόλις η κοινωνία επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς, περιμένετε μερικές εβδομάδες και μετά συνεχίστε να γιγαντώνετε τα κρούσματα και μετά τους θανάτους, ώστε να αρχίσετε να τους ετοιμάζετε την δεύτερη καραντίνα (φάση2) γύρω στον Οκτώβριο – Νοέμβριο, χαμηλώστε τους ξανά το ανοσοποιητικό με την χρήση μάσκας, και όταν έρθει η ώρα επιβολής της δεύτερης καραντίνας κατηγορείστε ότι φταίνε οι διαδηλωτές που δεν εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους για την αύξηση των θανάτων, και γιγαντώστε περισσότερο τον πλασματικό αριθμό των θανάτων ώστε να φαίνεται πιο θανατηφόρο το δεύτερο κύμα κορονοιού, και ρίξτε την ευθύνη στους διαδηλωτές λέγοντας τους ότι σας το είπαμε ότι είναι νωρίς για να διαδηλώνετε, και ότι εσείς φταίτε που θέλατε να πάτε στο κομμωτήριο, και οι λάθος επιλογές σας ευθύνονται για την μείωση των ελευθεριών σας.

Τιμωρείστε αυστηρότερα τους παραβάτες στην δεύτερη καραντίνα, αντικαταστήστε τα πρόστιμα με (τζίετεμ?), απαγορέψτε τα ταξίδια, αυξήστε τα σημεία ελέγχου με την βοήθεια του στρατού, αυξήστε την παρακολούθηση και την ιχνηλασία του πληθυσμού με υποχρεωτικά applications, πάρτε τον έλεγχο της τροφής, των καυσίμων, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε αυτά μόνο αν κρίνουν οι αρχές ότι είναι πραγματική ανάγκη και δώσουν άδεια, και διατηρήστε την δεύτερη καραντίνα πολύ περισσότερο από την πρώτη… ]

ΑΛΦΕΙΟΣ: Η ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΪΤ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΚΑΝΑΣ Voice TV Nigeria /// https://www.facebook.com/pages/category/News—Media-Website/Voice-Tv-Nigeria-2088853571230610/

ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ… “ELLINIKA HOAXES” ΕΒΓΑΛΑΝ “ΠΟΡΙΣΜΑ” ΟΤΙ “Ο Πρόεδρος της Γκάνας ουδέποτε μίλησε για το σενάριο πανδημίας του Rockefeller Foundation…” !!! Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος και πως σχετίζεται με την φαρμακοβιομηχανία Teva και τα Ellinika Hoaxes; & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ … Shocker!!!: Agenda Behind Lockdown, Exposed During Covid -19 Pandemic !!! Shenario Rockefeller Foundation 2010

… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ …

………………………………………………………

Ένας πρωτοφανής και δυστοπικός νόμος βρίσκεται στα σκαριά από την ισπανική κυβέρνηση, σύμφωνα με την El Pais. 

Συγκεκριμένα η ισπανική κυβέρνηση φέρεται να εξετάζει τον λεγόμενο «νόμο για την εθνική ασφάλεια», που υποχρεώνει τους πολίτες να «παραιτηθούν προσωρινά» δικαιωμάτων τους σε περιπτώσεις μελλοντικών κρίσεων δημόσιας υγείας ή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, όπως συνέβη με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο νόμος βρίσκεται επί του παρόντος στο επίπεδο μιας απλής πρότασης, αλλά ανάγει ανησυχητικά τα θέματα δημόσιας υγείας στο επίπεδο της «εθνικής ασφάλειας» – όπως εξηγεί η ισπανική εφημερίδα.

«Κάθε ενήλικο άτομο θα υποχρεούται να εκπληρώσει τις ”προσωπικές του υποχρεώσεις”  που απαιτούνται από τις αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με τις οδηγίες του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, όταν κηρύσσεται κατάσταση κρίσης στην Ισπανία.
Σε αυτήν την περίπτωση, όλοι οι πολίτες χωρίς εξαίρεση πρέπει να συμμορφώνονται με τις εντολές και τις οδηγίες που εκδίδονται από τις αρχές»,
αναφέρεται στην πρόταση νόμου.

Ανατριχιαστική πρόταση νόμου…

Αν και η πρόταση φαίνεται αρκετά ασαφής, υποδηλώνει πως κυριολεκτικά τίποτα από την προσωπική ζωή των ανθρώπων δεν μένει εκτός της επίβλεψης των κρατικών αρχών με βασική τις εθνικές κρίσεις.

Σε περίπτωση που κηρυχθεί κατάσταση κρίσης στην Ισπανία (κατάσταση που αφορά την Εθνική Ασφάλεια), οι αρχές μπορούν επίσης να προχωρήσουν στην προσωρινή κατοχή όλων των περιουσιακών στοιχείων των πολιτών, κατά την παρέμβασή τους ή αυτών που είναι απαραίτητα για την πολιτεία καθώς και την αναστολή όλων των ειδών δραστηριοτήτων.

Το άρθρο 30 του Συντάγματος

Οι υποστηρικτές του νόμου επιδιώκουν να καθησυχάσουν τους πολίτες, διακηρύττοντας πως την προσωρινή απόκτηση περιουσιακών στοιχείων θα ακολουθήσει «αποζημίωση».

Σύμφωνα με το σχέδιο, ο ιδιώτης – πολίτης θεωρείται «στρατιωτικοποιημένος» ενώ από στα καθήκοντα αυτά εντάσσονται επίσης εταιρείες και νομικά πρόσωπα που οφείλουν να συνεργαστούν με τις αρχές για να ξεπεραστεί η όποια κρίση, μέσω της παροχής υλικών αγαθών αλλά και εκποίησης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών των πολιτών.

Το κείμενο αυτό βασίζεται στο άρθρο 30 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο «Οι Ισπανοί έχουν το καθήκον και το δικαίωμα να υπερασπίζονται την Ισπανία».

Είναι το ίδιο άρθρο που ρυθμίζει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία (έχει ανασταλεί στην Ισπανία από το 2001), αν και δεν αναφέρεται στο 2ο τμήμα του, το οποίο ορίζει τις «στρατιωτικές υποχρεώσεις των Ισπανών», αλλά στο 4ο, σύμφωνα με το οποίο, «τα καθήκοντα των πολιτών μπορεί να ρυθμίζονται σε περιπτώσεις σοβαρού κινδύνου, καταστροφής ή δημόσιας καταστροφής», μια συνταγματική διάταξη της οποίας η εφαρμογή δεν έχει προχωρήσει μέχρι τώρα.

Τα μέσα ενημέρωσης θα μεταδίδουν την κρατική προπαγάνδα

Μία άλλη κρίσιμη λεπτομέρεια σχετίζεται με τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία θα είναι ουσιαστικά μετασχηματισμένα ώστε να εξυπηρετούν αποκλειστικά την επίσημη κρατική προπαγάνδα προκειμένου να «υπερασπιστούν την Ισπανία», όπως συμβαίνει σε μία κατάσταση πολέμου.

Το προσχέδιο περιλαμβάνει την υποχρέωση των μέσων ενημέρωσης να συνεργάζονται με τις αρμόδιες αρχές για τη διάδοση πληροφοριών προληπτικού ή επιχειρησιακού χαρακτήρα.

Το πιο σημαντικό ωστόσο, είναι ότι ενσωματώνει μέτρα για να αποφευχθεί η επανάληψη εικόνων για ελλείψεις βασικών αγαθών για την αντιμετώπιση μιας κρίσης, όπως η έλλειψη μασκών, αναπνευστικών συσκευών και Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που εμφανίστηκαν όταν τα κρούσματα Covid άρχισαν να εξαπλώνονται μαζικά.

Το σχέδιο νόμου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 22 Ιουνίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εάν η Ισπανία υιοθετήσει αυτήν την εξαιρετικά αμφιλεγόμενη επέκταση των κρατικών εξουσιών για χάρη μιας αόριστης «κρίσης» – άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα ακολουθήσουν στον ίδιο δρόμο.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως πολιτικοί και ειδικοί εισηγήθηκαν παρόμοια μέτρα τόσο στις ΗΠΑ και τον Καναδά αλλά και στη Μεγάλη Βρετανία για την επόμενη υγειονομική κρίση.

ΠΗΓΗ

………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.