ΚΑΙ Η “ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.” ΜΕ “ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ” !!! ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Efi Efraimidou ΟΤΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ …. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ …

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ…ΝΑΙ ΝΑΙ …Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΣ…
ΕΝΩ Η κ.ΚΡΙΑΡΗ ΙΣΜΗΝΗ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ…
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ή ΝΑ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ …;;;(Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΠΙΚΑΣΟ …ΕΓΩ ΖΩ-ΓΡΑΦΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΕΒΛΩΝΩ)

 

………………………………………………………

“ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ” ΧΡΗΜΑΤΩΝ “ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ” !!! 150.000€ (26-2-2020) ΑΠΟ ΤΗΝ EXUS SOFTWARE

20.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ GSK ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟ Παν/μιο Αθηνών-ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΚΑΙ $10ΕΚ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ.(WHO)

ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤ/2019: ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ 100 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΡΙΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!!

………………………………………………………

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ; (sic) ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. (ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ) ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ ΤΟ 1998 !!!

Κανονισμός Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας της Ελλάδος 101/1998 – ΦΕΚ 261/Α/20-11-1998 Περί συστάσεως οργανώσεως και λειτουργίας της Επιτροπής Βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ν.2667/1998 – ΦΕΚ 281/Α/18-12-1998 Σύσταση Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής.

ΕΔΩ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.

http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/bioethics/bioethics.htm

………………………………………………………

N.4780_2021 Εθνική Αρχή Προσβασιμότητας, Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής. 28 Φεβρουαρίου 2021

………………………………………………………

Fauci… Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ “ΤΣΙΟΔΡΑΣ” ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ. γερουσιαστές ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία… (βίντεο)

Ο Βρετανός γιατρός Peter Daszak για χρόνια υποστηρικτής του εργαστηρίου Wuhan ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΕ από τον Π.Ο.Υ. !!

Καταγγελία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά Bill Gates και Klaus Schwab για γενοκτονία

………………………………………………………

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η “ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ” ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (ΑΝ ΚΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ) ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ… “μόνο στις συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες του προσωπικού των μονάδων υγείας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και στο προσωπικό μονάδων περίθαλψης ευπαθών ομάδων.”

http://www.bioethics.gr/index.php/el/anakoinosis/3023-2021-06-18-10-11-05

Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής

Σύσταση

[ Το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού είχε απασχολήσει ήδη την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής (ΕΕΒ) στο παρελθόν. Στη Σύσταση «Εμβολιασμοί σε Παιδιά» του 2015, η ΕΕΒ τόνισε την αξία του εμβολιασμού στα παιδιά για την πρόληψη των λοιμωδών νοσημάτων και την προστασία της δημόσιας υγείας, επισημαίνοντας ότι η ασφάλεια των συνιστώμενων εμβολίων έχει τεκμηριωθεί με επιστημονικές μελέτες και δεδομένα. Ωστόσο, η ΕΕΒ έκρινε ότι η απόφαση των γονέων να μην εμβολιασθεί το παιδί, δεν μπορεί να οδηγεί σε δυσμενείς συνέπειες αποκλεισμού του από την κοινωνική ζωή, εφ’ όσον δεν τίθεται σοβαρό ζήτημα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Αντιθέτως, αν υπάρχει θέμα επείγουσας προστασίας της δημόσιας υγείας (π.χ. αν εμφανισθούν κρούσματα μηνιγγίτιδας), μέτρα περιορισμού για την προφύλαξη όσων παιδιών δεν έχουν εμβολιασθεί είναι επιβεβλημένα, ακόμη και παρά τη θέληση των γονέων. ]

[ Στην παρούσα Σύσταση, η Επιτροπή εξέτασε ειδικά το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο προσωπικό δομών υγείας και δομών περίθαλψης ευπαθών ομάδων κατά την τρέχουσα περίοδο της πανδημίας COVID19. Το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε δομές υγείας ή περίθαλψης ευπαθών ομάδων θέτει το βασικό δίλημμα της προστασίας των ασθενών και των ευάλωτων προσώπων που περιθάλπονται έναντι της βασικής αρχής του αυτοκαθορισμού (αυτονομίας) των ατόμων που εργάζονται στις δομές αυτές. Με άλλα λόγια, το ερώτημα που τίθεται είναι εφόσον η πανδημία συνεχίζει να απειλεί και να κοστίζει ανθρώπινες ζωές και εφόσον υπάρχουν εγκεκριμένα εμβόλια τα οποία είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, είναι ηθικά αποδεκτό να ληφθούν μέτρα υποχρεωτικότητας για τον εμβολιασμό των εργαζομένων στις δομές υγείας; ]

………………………………………

Κοινοβουλευτική Συνέλευση Εμβολίων Ευρώπης: “κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί” (27-01-2021)

………………………………………

Η «κλιμακούμενη πρωτοβουλία» της Πολιτείας

Παρά την παραπάνω ηθική και νομική δικαιολόγηση, ο εμβολιασμός ως αναγκαίος όρος δεν παύει να συνιστά έντονη παρεμβατική πράξη στο σώμα του προσώπου, κάτι που δεν επιτρέπεται να παραβλεφθεί. Πέραν αυτού η επιβολή της υποχρεωτικότητας ενέχει τον κίνδυνο να μειώσει την εμπιστοσύνη στους φορείς δημόσιας υγείας ή και να προκαλέσει αντιδράσεις που θα τροφοδοτήσουν το αντιεμβολιαστικό κλίμα. Συνεπώς η επιλογή αυτή πρέπει να είναι η τελευταία, εφ’ όσον έχουν εξαντληθεί οι ηπιότερες εναλλακτικές επιλογές που μπορεί να εξυπηρετούν εξ ίσου τον επιδιωκόμενο σκοπό.

Η Επιτροπή επισημαίνει ότι η παρακάτω σύσταση αφορά μόνο στις συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες του προσωπικού των μονάδων υγείας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και στο προσωπικό μονάδων περίθαλψης ευπαθών ομάδων.

Σύσταση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε ορισμένες επαγγελματικές ομάδες στον χώρο της υγείας

Η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής ασχολήθηκε με το ζήτημα της δυνατότητας πρόβλεψης υποχρεωτικού εμβολιασμού των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και όλων όσοι στελεχώνουν δομές υγείας (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα) ή δομές περίθαλψης ευπαθών ομάδων (ηλικιωμένων, ατόμων με χρόνιες παθήσεις ή ατόμων με αναπηρία), μετά από σχετικό ερώτημα του Πρωθυπουργού.

Λαμβάνοντας υπόψη:

– τα επιστημονικά δεδομένα και τις έως τώρα δημοσιευμένες μελέτες για τα εγκεκριμένα εμβόλια,
– τα δεδομένα εμβολιασμού για τις συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα,
– τις αρχές της αυτονομίας, της ωφέλειας και της μη-βλάβης,
– την αρχή της αναλογικότητας, και
– τη νομική διάσταση του ζητήματος,

η Επιτροπή προτείνει μια προσέγγιση «κλιμακούμενης πρωτοβουλίας» από την πλευρά της Πολιτείας, με τρία στάδια:

α) Προσαρμοσμένες σε κάθε επαγγελματική ομάδα (ιατροί, νοσηλευτές, εργαστηριακοί, προσωπικό μονάδων φροντίδας, κ.λπ.) εκστρατείες στοχευμένης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για εκούσιο εμβολιασμό, οι οποίες βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία που επικαιροποιούνται συνεχώς, με προϋπόθεση την προηγούμενη κατανόηση των φόβων και των γενικότερων αντιλήψεων.

β) Μέτρα ενθάρρυνσης/αποθάρρυνσης που θα μπορούσαν να σχεδιαστούν από την Πολιτεία σε συνεργασία με τη διοίκηση των μονάδων υγείας, όπως π.χ. διευκόλυνση του ραντεβού για τον εμβολιασμό, ελαστικότητα στο ωράριο εργασίας τις ημέρες του εμβολιασμού, προτεραιότητα στη επιλογή αδειών, ή υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας και εξοπλισμού ατομικής προστασίας.

γ) Πρόβλεψη υποχρεωτικότητας ως έσχατη λύση, η οποία πρέπει να έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και να εφαρμοσθεί μόνον εφόσον τα προηγούμενα μέτρα δεν αποφέρουν σημαντική αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού. Η ακριβής εφαρμογή τέτοιου μέτρου αφενός πρέπει να ορίζεται με βάση το εργατικό ή το δημόσιο δίκαιο, αφετέρου απαιτεί να συνυπολογίζονται τυχόν συνέπειες στον καταμερισμό καθηκόντων και στελέχωση των δομών σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, ώστε να αποφεύγεται η υπολειτουργία των τελευταίων ή η εργασιακή επιβάρυνση των άλλων εργαζομένων.

Η Επιτροπή επισημαίνει ότι η παραπάνω σύσταση αφορά μόνο στις συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες του προσωπικού των μονάδων υγείας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και στο προσωπικό μονάδων περίθαλψης ευπαθών ομάδων. Τέλος η Επιτροπή τονίζει ότι, με το πέρασμα του χρόνου, η διστακτικότητα έναντι των εμβολίων κατά της COVID-19, τόσο για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες όσο και για τον γενικό πληθυσμό, παρουσιάζει δυναμική μείωσης όπως υποδεικνύουν τα καθημερινά στοιχεία εμβολιασμού στην Ελλάδα, γεγονός που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη στην εφαρμογή των παραπάνω επιλογών.

………………………………………………………………………

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: “ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ” !!! (βίντεο)

………………………………………………………………………

“ΑΝΤΙΔΩΡΟ” – “ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ-ΚΑΡΤΑ 150 €” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ “ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ” !!!

ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΑ 150€ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΔΙΑ ΤΟ FREEDOM PASS (ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ)

ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (βίντεο)

ΓΙΝΕ ΕΣΥ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (βίντεο)

………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.