ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ελλήνων Συνέλευσις Νέων Μουδανιών, ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. Κασσάνδρας ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΠΡΌΣΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ !!!
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ !!! 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΗΡΩΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΕΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !!!
……………….
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ελληνων Συνελευσις Νεων Μουδανιων , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ελλήνων Συνελευσις Κασσανδρας ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΌΣΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.
ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ.
……………………………………………………………
……………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.