Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ ( βίντεο 1, 2, 3 )

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΑ Α.Ε. , Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΥΡΚΑΛ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.
ΤΟ 1887 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΙΔΡΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ . ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ‘’ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ‘’ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ .
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Elefsis TV , ‘’ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛ.

……………………………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

“Εσύ τι έδωσες για την Αεροπορία;”

………….

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ; … ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ …

ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΕΛΒΟ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 29ΕΚ ΕΥΡΩ !! ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ !!!

………………………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.